Audigy 2 zs Notebook

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
redi
Audigy 2 zs Notebook

Post autor: redi » wtorek 08 lut 2005, 16:51

Witajcie! Oto pierwsza moja wizyta na Szanownym Forum. Bardzo proszę o pomoc. Kupiłem kartę Audigy 2 zs Notebook. Oczywiście bez instrukcji po polsku, a że jestem amatorem nie wiem jak ustawić parametry:

1. do optymalnego (najlepszego) odtwarzania muzyki w formacie MIDI - gram koncerty KARAOKE i chciałbym, żeby dźwięk był zblizony jak najbardziej do orginału :)

2. do odtwarzania mp3 i możliwości odsłuchu nieaktywnego odtwarzacza (używam DJ Mix Studio) - wybranie kolejnego utworu do zagrania, ale sprawdzenie go najpierw na słuchawkach w czasie gdy na kolumnach odtwarzany jest inny utwór. (UF! Ale nagmatwałem, co? :) )

3. do odtwarzania mp3, aby uzyskać wysoką jakość i "wyrównać" różne jakości plików.

Mam nadzieję, że nie zanudziłem Was. Poratujcie jeżeli potraficie. Wychodzę z założenia, że nie ma głupich pytań. Liczę tez na mądre, wyczerpujące odpowiedzi. jeśli będę mógł, to odwdzięczę się np. plikami karaoke.

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.

Redi
Zajmuję się graniem koncertów karaoke, tak więc obracam się w rejonach odtwarzania midi i mp3.

ODPOWIEDZ