ProSamples Vol44 - Pure E-Basses
Witam!
Szukam dobrych (domowe studio projektowe - nie max profi - ale dobrze, naturalnie brzmiace probki wielowarstwowe w kilku odmianach techniki gry...) sampli basowych (sampler: NI Battery, ew bede myslal o Kontakt/Kompakt);
wiem ze HardcoreBass itd.. ale nie stac mnie; natrafilem na cos takiego:
BEST SERVICE ProSamples Vol 44 "Real E-Basses from Pure E-Basses 1+2-Yellow Tools"
Czy ktos spotkal sie z ta biblioteka? Ma moze ktos? Uzywa?
Bardzo prosilbym o komentarze...
pozdrawiam
ovca
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!
Re: ProSamples Vol44 - Pure E-Basses
Szukam dobrych sampli basowych...
aha; mile widziane inne sugestie!
Jestem muzykiem; gram na skrzypcach el., klawiszach, gitarze... zapraszam na moja strone: www.ovca.republika.pl oraz strone zespolu BORDERLINE: www.borderline.art.pl !!!
...
... nikt??!! Naprawde nikt?
... nikt??!! Naprawde nikt?

mam ta kolekcje w formacie akai,praktycznie uzywam caly czas swietne brzmienie naprawde.Zreszta posluchaj demka na best service.Ciezko bedzie ci cos znalesc za tak niska cene jak to.Moim zdaniem super,zreszzta tak jak mowie urzywam caly czas.