Jeszcze jedno pytanie o ESIJulię@
Witam serdecznie.Minęło już trochę czasu od premiery tej karty.Będę bardzo wdzięczny, za Wasze opinie na temat pracy z nią. Czy sprawdzają się w praktyce zapewnienia producenta/dystrybutora odnośnie jakości dźwięku... przetworników...Jak według Was, /pracujących z ta kartą/,wypada ona w porównaniu z innymi, może niejednokrotnie droższymi? np:/Maya1010/ ? Odpiszcię.Dziękuję.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
Re: Jeszcze jedno pytanie o ESIJulię@
...Witam serdecznie.Minęło już trochę czasu od premiery tej karty.Będę bardzo wdzięczny, za Wasze opinie na temat pracy z nią. Czy sprawdzają się w praktyce zapewnienia producenta/dystrybutora odnośnie jakości dźwięku... przetworników...Jak według Was, /pracujących z ta kartą/,wypada ona w porównaniu z innymi, może niejednokrotnie droższymi? np:/Maya1010/ ? Odpiszcię.Dziękuję....
Jeszcze coś. Czy Juli@ współpracuje z NForce2.
Jeszcze coś. Czy Juli@ współpracuje z NForce2.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.
Jeszcze coś. Czy Juli@ współpracuje z NForce2....
Tak. Sprawdzałem na płycie ASUS A7N8X - żadnych problemów.
Zbych
Tak. Sprawdzałem na płycie ASUS A7N8X - żadnych problemów.
Zbych
...Witam serdecznie.Minęło już trochę czasu od premiery tej karty.Będę bardzo wdzięczny, za Wasze opinie na temat pracy z nią. Czy sprawdzają się w praktyce zapewnienia producenta/dystrybutora odnośnie jakości dźwięku... przetworników...Jak według Was, /pracujących z ta kartą/,wypada ona w porównaniu z innymi, może niejednokrotnie droższymi? np:/Maya1010/ ? Odpiszcię.Dziękuję....
Tak sie sklada ze sie wacham miedzy MayaMKII+midi mate a Juli@, nie wiem czy juli@ posiada opcje podlaczenia keyobrada przez midi port...
Poza tym jestem bardzo ciekaw czy ktos ma Esi Juli@ i czy faktycznie ta karta jest dobra, a szczegolnie to czy jest lepsza od majki. Jakis wlasciciel mogl by sie w koncu pochwalic i wypowiedziec na temat.
Tak sie sklada ze sie wacham miedzy MayaMKII+midi mate a Juli@, nie wiem czy juli@ posiada opcje podlaczenia keyobrada przez midi port...
Poza tym jestem bardzo ciekaw czy ktos ma Esi Juli@ i czy faktycznie ta karta jest dobra, a szczegolnie to czy jest lepsza od majki. Jakis wlasciciel mogl by sie w koncu pochwalic i wypowiedziec na temat.
lubie to co robie i jestem w tym dobry.
kartę jul gorąca polecam. Zakupiłem jakiś czas temu i jest to rewelacyjn a karta jak za tą cenę, klawiature MIDI śmiało możesz podpinać, ma IN i OUT MIDI w standardzie.
witam wszystkich.
Kartę MAYA MKII+MIDIMATE mam od 6 miesięcy w domowych warunkach sprawdza sie znakomicie ,zwłaszcza że ma wbudowany przedwzmacniacz mikrofonowy(może nie rewelacyjny ale jest)z phantomem ,do tej pory nie było mikrofonu pojemniściowego ,który by nie działał.Dobra dynamika,dobre synchro z midi-USB.Do domu w sam raz i bez wiekszych kosztów.pozdrawiam.
Kartę MAYA MKII+MIDIMATE mam od 6 miesięcy w domowych warunkach sprawdza sie znakomicie ,zwłaszcza że ma wbudowany przedwzmacniacz mikrofonowy(może nie rewelacyjny ale jest)z phantomem ,do tej pory nie było mikrofonu pojemniściowego ,który by nie działał.Dobra dynamika,dobre synchro z midi-USB.Do domu w sam raz i bez wiekszych kosztów.pozdrawiam.
z tego co wiem to maya ma jakis phantom o nizszym napięciu
a niższe phantomy powoduja wieksze szumy mikrofonów
taki szczegół ale jesli ktos ma mikrofon który do niskoszumowych nie nalezy to robi to swoje
pozatym o ile sie nie mylę obniża to dynamikę
czy tak?
wyczytałem to w jakis specyfikacjach mikrofonów...
a niższe phantomy powoduja wieksze szumy mikrofonów
taki szczegół ale jesli ktos ma mikrofon który do niskoszumowych nie nalezy to robi to swoje
pozatym o ile sie nie mylę obniża to dynamikę
czy tak?
wyczytałem to w jakis specyfikacjach mikrofonów...