Pioneer HDJ-1000

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
thc-wwa
Pioneer HDJ-1000

Post autor: thc-wwa » wtorek 07 gru 2004, 12:28

mam pytanie cy słuchawki Pioneer HDJ-1000 mogą być żródłem alternatywnego odsłuchu bo mogę je kupić za 250 plnów nówki

dwa razy taniej niż akg czy warto bawić się w ten sprzęt jeśli chodzi o homerecording

highcontrast

Re: Pioneer HDJ-1000

Post autor: highcontrast » wtorek 07 gru 2004, 14:15

hmm cos mi sie ta cena wydaje podejrzana...

nowki sztuki sprowadzane ze stanow kosztuja ok. 500 zl

mozesz podac swoje zrodlo zakupow?
Not everyone understand housemusic....

Awatar użytkownika
minimalmusic

Post autor: minimalmusic » wtorek 07 gru 2004, 14:48

osobiscie nie polecilbym ich do 'robienia muzyki',

sa to sluchawki adresowane djom. zero dołu..

Awatar użytkownika
thc-wwa

Post autor: thc-wwa » wtorek 07 gru 2004, 15:11

...hmm cos mi sie ta cena wydaje podejrzana...

nowki sztuki sprowadzane ze stanow kosztuja ok. 500 zl

mozesz podac swoje zrodlo zakupow?...

kolega kupił ale chce sprzedać traci na tym ale potrzebuje kasy więc się zastanawiam

Awatar użytkownika
thc-wwa

Post autor: thc-wwa » wtorek 07 gru 2004, 15:19

...osobiscie nie polecilbym ich do 'robienia muzyki',

sa to sluchawki adresowane djom. zero dołu.....

brak dołu przeżyję

a jeśli chodzi o proporcje środek góra czy są wmiarę poprawne???

highcontrast

Post autor: highcontrast » wtorek 07 gru 2004, 16:12

kolega kupił ale chce sprzedać traci na tym ale potrzebuje kasy więc się zastanawiam

...

pytam , bo niecale dwa tygodnie temu zostal mi skradziony w klubie (w Warszawie) wlasnie ten model sluchawek. mialem je niecaly miesiac.... cena jest zbyt atrakcyjna zeby wskazywala na legalne zrodlo. jest to najwyzszy model sluchawek dla didzejow firmy pioneer. koles ktory ci to sprzedaje nie ma pojecia o ich wartosci (na allegro mozna je kupic od 770 zl). jesli mozesz to prosze o kontakt via mail highcontrast@interia.pl . do studia na niewiele ci sie zdadza. ich glowna zaleta jest ze maja dobra dynamike i moga przyjac mocny sygnal z miksera bez obaw ze sie spala. dobre przede wszystkim na imprezy.

ps. jesli nie jestes zainteresowany ich kupnem, to z checia bym je odkupil od twojego kumpla.

Awatar użytkownika
thc-wwa

Post autor: thc-wwa » środa 08 gru 2004, 12:27

...kolega kupił ale chce sprzedać traci na tym ale potrzebuje kasy więc się zastanawiam

...

pytam , bo niecale dwa tygodnie temu zostal mi skradziony w klubie (w Warszawie) wlasnie ten model sluchawek. mialem je niecaly miesiac.... cena jest zbyt atrakcyjna zeby wskazywala na legalne zrodlo. jest to najwyzszy model sluchawek dla didzejow firmy pioneer. koles ktory ci to sprzedaje nie ma pojecia o ich wartosci (na allegro mozna je kupic od 770 zl). jesli mozesz to prosze o kontakt via mail highcontrast@interia.pl . do studia na niewiele ci sie zdadza. ich glowna zaleta jest ze maja dobra dynamike i moga przyjac mocny sygnal z miksera bez obaw ze sie spala. dobre przede wszystkim na imprezy.

ps. jesli nie jestes zainteresowany ich kupnem, to z checia bym je odkupil od twojego kumpla....

rozumiem żeby rozwiać twoje i moje wątpliwości powiedz mi czy miały jakiś szczeguł po którym mógłbym je rozpoznać??

i czy były same czy w oryginalnym etui

jeżeli to te to może uda się jakoś rozwiązać ten problem

osobiście nie kuipuję nic kradzionego i niechciałbym by kiedyś mój sprzet został zaj........ny pozdrawiam

highcontrast

Post autor: highcontrast » środa 08 gru 2004, 18:19

rozumiem żeby rozwiać twoje i moje wątpliwości powiedz mi czy miały jakiś szczeguł po którym mógłbym je rozpoznać??

osobiście nie kuipuję nic kradzionego i niechciałbym by kiedyś mój sprzet został zaj........ny pozdrawiam ...

byly w orginalnym etui. etui moze byc lekko pochalapane piwem (oczywiscie to da sie zmyc..). poza tym nie mialo zadnych innych oznak uzytkowania. jak juz napisalem wczesniej mialem je niecaly miesiac...:(

Awatar użytkownika
Cyprio

Post autor: Cyprio » środa 08 gru 2004, 19:33

...

no to jak kolega kupił, to zawsze możesz go poprosić o kartonik albo gwarancję lub instrukcję obsługi- to przecież nic złego wiedzieć co się kupuje

Awatar użytkownika
thc-wwa

Post autor: thc-wwa » czwartek 09 gru 2004, 10:41

...rozumiem żeby rozwiać twoje i moje wątpliwości powiedz mi czy miały jakiś szczeguł po którym mógłbym je rozpoznać??

osobiście nie kuipuję nic kradzionego i niechciałbym by kiedyś mój sprzet został zaj........ny pozdrawiam ...

byly w orginalnym etui. etui moze byc lekko pochalapane piwem (oczywiscie to da sie zmyc..). poza tym nie mialo zadnych innych oznak uzytkowania. jak juz napisalem wczesniej mialem je niecaly miesiac...:( ...

więc muszę cię rozczarować słuchawki mają uszkodzony kabelek przy słuchawce etui jest i generalnie po posłuchaniu stwierdziłem to samo co ty że nienadają się do mojego homerecordingu podejżewam że kabekeksprawia że czasami niegra prawa słuchawka pozatym proszę wszystkich o niedoszukiwanie się wemnie pasera ok :)

ODPOWIEDZ