Dwa bobry (-:
Takie mam pytanko: Jako że weksploatwały mi się nasze teatralne MD a remont generalny tychże będzie kosztował około 6 tys zyli to pomyślałem, że za te pieniądze można by już kupić jakiś porządny odtwarzacz CD, musi on mieć dwie "kieszenie" i móc odtwarzać dwa CD w tym samym czasie, a sygnał powinien iśc przez niezależne wyjścia, wiem że jest taki sprzęt dj'ski, ale te co widziałem w sklepach mają wyjścia chinch, poza tym, nie ufam sprzętowi za 1500, jeżeli ma on jeździć w skrzyni i bez zarzutu sprawować się na spektaklach. Zależy mi też aby miał wyjście symetryczne... i z tym zdaje się jest największy problem.
Nie potrzebyję żadnych pierdół typu screach'e i takie tam, CD ma mieć tylko: play i skip, no i oczywiście auto cue.
Jeżeli ktoś spotkał się z takim sprzętem, to byłbym dźwieczny.
A cha, co do kosztów, to było by miło, gdyby nie przekroczyły one kosztów remontu moich md :) czyli około 6000 zyli. A może odpuścić sobie podwójny i kupić dwa pojedyncze, np. tascamy?
Podwójny odtwarzacz CD
Re: Podwójny odtwarzacz CD
A i zapomniałęm dodać, że miło by było gdyby ten CD-player pokazywał tytuły utworów, to bardzo umila pracę jak można sobie poczytać :P
www.surogat.pl
Re: Podwójny odtwarzacz CD
Dzięki :)
własnie chodzi o to by nie miało żadnych pierdół, bo z tego ma być tylko odtwarzane na spektaklu, czyli starczy guzik play.
:)
Już sobie patrzęna te linmki. Szkoda, ze denon i tascam ni eproponują podwójnych, było by mniej noszenia, wożenia i takie tam. :)
własnie chodzi o to by nie miało żadnych pierdół, bo z tego ma być tylko odtwarzane na spektaklu, czyli starczy guzik play.
:)
Już sobie patrzęna te linmki. Szkoda, ze denon i tascam ni eproponują podwójnych, było by mniej noszenia, wożenia i takie tam. :)
www.surogat.pl