Studio Projects C1
Audio Technica AT3035
AKG C-2000B
RODE NT1A
Sennheiser E855
Studio Project B3
JOEMEEK JM47
no właśnie, wszystkie operująmniej-więcej w tym samym przedziale cenowym a ja nie mam pojęcia co wybrać. może ktoś jest w stanie coś logicznego podpowiedzieć.
pozdrawiam i zgóry dziękuję.
Który mikrofon byłby najlepszy?
Re: Który mikrofon byłby najlepszy?
...który mikrofon byłby najlepszy...
A niby do czego, do wbijania gwoździ?
....może ktoś jest w stanie coś logicznego podpowiedzieć.
pozdrawiam i zgóry dziękuję....
Logiczny byłby młotek, a z mikrofonów Shure 565. Gniotsa niełamiotsa.
Logiczny byłby młotek, a z mikrofonów Shure 565. Gniotsa niełamiotsa.
Sympatycznie zielonokreskowy nadworny klaun Forum EiS
......który mikrofon byłby najlepszy...
Logiczny byłby młotek, a z mikrofonów Shure 565. Gniotsa niełamiotsa....
no jasne, można by ci wbić coś do głowy.
każdy z wymienieonych to mikrofon pojemnościowy przeznaczony do nagrywania wokali, gitar akustycznych, sekcji smyczkowej....
nie rozumiesz - nie wypowiadaj się!
charakterystykę i cechy wymienionych produktów znam, pytam ludzi którzy mieli styczność i mogą podzielić się jakimiś doświadczeniami\\odczuciami na temat pracy z nimi.
p.s. zmień forum na muratora
Logiczny byłby młotek, a z mikrofonów Shure 565. Gniotsa niełamiotsa....
no jasne, można by ci wbić coś do głowy.
każdy z wymienieonych to mikrofon pojemnościowy przeznaczony do nagrywania wokali, gitar akustycznych, sekcji smyczkowej....
nie rozumiesz - nie wypowiadaj się!
charakterystykę i cechy wymienionych produktów znam, pytam ludzi którzy mieli styczność i mogą podzielić się jakimiś doświadczeniami\\odczuciami na temat pracy z nimi.
p.s. zmień forum na muratora
...no jasne, można by ci wbić coś do głowy. każdy z wymienieonych to mikrofon pojemnościowy przeznaczony do nagrywania wokali, gitar akustycznych, sekcji smyczkowej....
No coś podobnego!
...nie rozumiesz - nie wypowiadaj się!...
Wypowiadam się bo nie rozumiem i nie chcę zejść w niewiedzy.
...charakterystykę i cechy wymienionych produktów znam, pytam ludzi którzy mieli styczność i mogą podzielić się jakimiś doświadczeniami\\odczuciami na temat pracy z nimi...
No więc o jakie q... te doświadczenia Ci chodzi konkretnie. W temacie przybijania plakatów przed imprezą moje już znasz. A może chodzi o czas wyjmowania z futerału, przykręcania do statywu...? Bo innych doświadczeń na forum wiszą już kilogramy.
...p.s. zmień forum na muratora...
P.S.
Wróć na Muratora!
No coś podobnego!

...nie rozumiesz - nie wypowiadaj się!...
Wypowiadam się bo nie rozumiem i nie chcę zejść w niewiedzy.
...charakterystykę i cechy wymienionych produktów znam, pytam ludzi którzy mieli styczność i mogą podzielić się jakimiś doświadczeniami\\odczuciami na temat pracy z nimi...
No więc o jakie q... te doświadczenia Ci chodzi konkretnie. W temacie przybijania plakatów przed imprezą moje już znasz. A może chodzi o czas wyjmowania z futerału, przykręcania do statywu...? Bo innych doświadczeń na forum wiszą już kilogramy.
...p.s. zmień forum na muratora...
P.S.
Wróć na Muratora!
-
...Studio Projects C1
Audio Technica AT3035
AKG C-2000B
RODE NT1A
Sennheiser E855
Studio Project B3
JOEMEEK JM47
no właśnie, wszystkie operująmniej-więcej w tym samym przedziale cenowym a ja nie mam pojęcia co wybrać. może ktoś jest w stanie coś logicznego podpowiedzieć.
Nie podzielę się z Tobą moją opinią, ponieważ nie używałem nigdy żadnego z wyżej wymienionych mikrofonów pojemnościowych, ani do nagrywania, ani do wbijania gwożdzi.
Audio Technica AT3035
AKG C-2000B
RODE NT1A
Sennheiser E855
Studio Project B3
JOEMEEK JM47
Nie podzielę się z Tobą moją opinią, ponieważ nie używałem nigdy żadnego z wyżej wymienionych mikrofonów pojemnościowych, ani do nagrywania, ani do wbijania gwożdzi.

...Pewu, idź na bieżnikowanie kory mózgowej!! I nie odpisuj mi (ani nikomu innemu) kolejnym durnym tekstem, tylko zrób to o co Cię proszę. Rozumiesz?...
Odpiszę Ci bo nie zrobię tego, o co mnie prosisz. Rozumiesz?
Odpiszę Ci bo nie zrobię tego, o co mnie prosisz. Rozumiesz?
Mam takie pytanie: mam zamiar kupić sobie pojemnościowy mikrofon do pracy w warunkach domowego studia i zastanawiam sie nad zakupem AKG C2000B. Jest on stosunkowo niedrogi ale zastanawiam sie czy w miarę dobry. Rozważałem także MXL lub Studio Projekts, chciałbtm zmieścić się w kwocie do 900 zł. Jak wygląda sprawa tego modelu AKG C2000B? (służyłby on do nagrywania wokalu). Pozdro

LEPIEJ ROBIĆ NIŻ GADAĆ
...Mam takie pytanie: mam zamiar kupić sobie pojemnościowy mikrofon do pracy w warunkach domowego studia i zastanawiam sie nad zakupem AKG C2000B. Jest on stosunkowo niedrogi ale zastanawiam sie czy w miarę dobry. Rozważałem także MXL lub Studio Projekts, chciałbtm zmieścić się w kwocie do 900 zł. Jak wygląda sprawa tego modelu AKG C2000B? (służyłby on do nagrywania wokalu). Pozdro
...
Studio project B1/B3 dziala znacznie lepiej od AKG2000.
[addsig]

Studio project B1/B3 dziala znacznie lepiej od AKG2000.
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej