M-Audio Delta 44

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Darkthrone
M-Audio Delta 44

Post autor: Darkthrone » środa 27 paź 2004, 17:50

Nieśmiało zapytam jaka jest Wasza opinia o M-Audio Delta 44 ? Nie stać mnie na nic lepszego, niestety A coś mało o niej informacji poza danymi technicznymi Proszę o wypowidzi

Awatar użytkownika
ZomZom

Re: M-Audio Delta 44

Post autor: ZomZom » środa 27 paź 2004, 21:43

Ja mam takie w domu i jestem bardzo zadowolony. Sprzęt jest bezproblemowy w użytkowaniu, driver nie wymaga ciągłego grzebania w ustawieniach a dźwięk jest bez zarzutu (oczywiście przy odsłuchu w domowych warunkach).
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » czwartek 28 paź 2004, 19:04

...Ja mam takie w domu i jestem bardzo zadowolony. Sprzęt jest bezproblemowy w użytkowaniu, driver nie wymaga ciągłego grzebania w ustawieniach a dźwięk jest bez zarzutu (oczywiście przy odsłuchu w domowych warunkach). ...

Dzięki za odpowiedź Ale dziwne, tylko jeden ludź ma tę kartę...? Cholerka muszę się zastanowić Ale dzięki raz jeszcze

Awatar użytkownika
All510

Post autor: All510 » czwartek 28 paź 2004, 19:15

......Ja mam takie w domu i jestem bardzo zadowolony. Sprzęt jest bezproblemowy w użytkowaniu, driver nie wymaga ciągłego grzebania w ustawieniach a dźwięk jest bez zarzutu (oczywiście przy odsłuchu w domowych warunkach). ...

Dzięki za odpowiedź Ale dziwne, tylko jeden ludź ma tę kartę...? Cholerka muszę się zastanowić Ale dzięki raz jeszcze

...

witam

musisz wiedzieć ,że nie ma tam wejść midi, niewiem ,czy będą Ci potrzebne? a są przydatne ,żeby podłączyć np: klawiaturę midi do nagrywania vst

Awatar użytkownika
ZomZom

Post autor: ZomZom » czwartek 28 paź 2004, 19:19

Ale dziwne, tylko jeden ludź ma tę kartę...?

--------------------

Odnoszę wrażenie że bywalcy tego forum mają raczej bardziej profesjonalny sprzęt... Z drugiej strony weź pod uwagę że delta 44 to sprzęt bez bajerów, nie ma midi, nie ma wejścia cyfrowego, nie ma wbudowanych preampów. Jak dokupiesz do tego midi i preamp albo mikser to się okaże że ne jest to wcale takie tanie.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!

Darkthrone

Post autor: Darkthrone » czwartek 28 paź 2004, 23:14

...Ale dziwne, tylko jeden ludź ma tę kartę...?

--------------------

Odnoszę wrażenie że bywalcy tego forum mają raczej bardziej profesjonalny sprzęt... Z drugiej strony weź pod uwagę że delta 44 to sprzęt bez bajerów, nie ma midi, nie ma wejścia cyfrowego, nie ma wbudowanych preampów. Jak dokupiesz do tego midi i preamp albo mikser to się okaże że ne jest to wcale takie tanie. ...

Ja to wszystko wiem, że nie ma midi, cyfry - nie jest mi to potrzebne. Mixer juz posiadam tak więc jego kupno odpada. Bajerow nie chce, chce tylko zeby dzialala stabilnie i "czysto" A PROfesjonalny sprzet to inna para kaloszy i chyba sie z Toba zgodze co do bywalcow forum. Aha! Najwazniejsze moj pecet to: AthlonXP 3200+, Soltek 75FRN2-RL na nForce2, 1 GB Ram. Niestety nie mam Asusa (sic!) Czy wiesz moze jak to sie ma do tej karty i juz daje spokooj

Awatar użytkownika
ZomZom

Post autor: ZomZom » czwartek 28 paź 2004, 23:50

AthlonXP 3200+, Soltek 75FRN2-RL na nForce2, 1 GB Ram. Niestety nie mam Asusa (sic!) Czy wiesz moze jak to sie ma do tej karty i juz daje spokooj

Ja mam Athlona 2800 i stary chipset VIA, a działa bez problemu, u ciebie powinno być tylko lepiej, z tego co czytałem chipsety nforce dobrze się sprawdzaja w takich zastosowaniach.
Eeeee-ooooo-eeeee-ooooo!

ODPOWIEDZ