Czesc,
Mam nastepujace pytanie. Chcialbym kupic sluchawki "AKG HEARO 888 Digital". Tyle, ze sa to sluchawki bezprzewodowe. Chcialbym zapytac, czy nie bedzie przez to jakichs strat jakosci dzwieku (nie znam sie na tym, ale uwazam, ze kabel to jednak kabel). Czy warto inwestowac w sluchawki bezprzewodowe, czy jednak wybrac jakis model, w ktorym sygnal przesylany jest kablem?
Z gory dzieki za odpowiedz, ebleble
Słuchawki bezprzewodowe
Re: Słuchawki bezprzewodowe
...Czesc,
Mam nastepujace pytanie. Chcialbym kupic sluchawki "AKG HEARO 888 Digital". Tyle, ze sa to sluchawki bezprzewodowe. Chcialbym zapytac, czy nie bedzie przez to jakichs strat jakosci dzwieku (nie znam sie na tym, ale uwazam, ze kabel to jednak kabel). Czy warto inwestowac w sluchawki bezprzewodowe, czy jednak wybrac jakis model, w ktorym sygnal przesylany jest kablem?
Beda i to pokazne, szczegolnie jak bateryjka w sluchawkach bedzie ledwo zipac pod koniez zywota swojego.
a nawet jak bedzie idealnie to i tak zbankrutujesz kupujac bateryjki
[addsig]
Beda i to pokazne, szczegolnie jak bateryjka w sluchawkach bedzie ledwo zipac pod koniez zywota swojego.

[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
...Czesc,
Z gory dzieki za odpowiedz, ebleble...
Cana tych słuchawek też jest inponująca
hm...
Do są ci potrzebnae takie sluchawki?
Z gory dzieki za odpowiedz, ebleble...
Cana tych słuchawek też jest inponująca

hm...
Do są ci potrzebnae takie sluchawki?
...
Te słuchawki mają w komplecie akumulatorki i ładowarkę. Natomiast ważne do czego będą używane, do słuchania relaksacyjnie to spoko, ale do roboty nie bardzo. Co do jakości sygnału: mam model K406 AFC, więc sporo tańsze i jakość jest jak z kabla, ale mieszkam w bloku, więc czasami pojawiają się dropy, to niestety nieuniknione jak sąsiad włączy wiertarkę czy coś takiego.
H

...
Te słuchawki mają w komplecie akumulatorki i ładowarkę. Natomiast ważne do czego będą używane, do słuchania relaksacyjnie to spoko, ale do roboty nie bardzo. Co do jakości sygnału: mam model K406 AFC, więc sporo tańsze i jakość jest jak z kabla, ale mieszkam w bloku, więc czasami pojawiają się dropy, to niestety nieuniknione jak sąsiad włączy wiertarkę czy coś takiego.
H
Witam
Chciałbym odswieżyć temat.
Czy jest sens przepłacać za bezprzewodowe słuchawki..?
Plusem jest wygoda, bo nie kręci ci się kabel - ale cena zawsze jest wyższa.
A jakość ?
Chyba cięzko zmierzyć - bo większośc profesjonalistów uzywa tradycyjnych..połączeń
Chciałbym odswieżyć temat.
Czy jest sens przepłacać za bezprzewodowe słuchawki..?
Plusem jest wygoda, bo nie kręci ci się kabel - ale cena zawsze jest wyższa.
A jakość ?
Chyba cięzko zmierzyć - bo większośc profesjonalistów uzywa tradycyjnych..połączeń
sęk w tym, że chyba nie ma profesjonalnych słuchawek radiowych. Modele dostępne na rynku, to konsumencki szmelc o koszmarnych parametrach i ekstremalnych efekciarskich podbiciach pasma. Dobre dla słuchających ryczącego telewizora emerytów (którzy mają tendencję do urywania tradycyjnego kabla), ale nie do jakiejkolwiek poważnej pracy.
...sęk w tym, że chyba nie ma profesjonalnych słuchawek radiowych. Modele dostępne na rynku, to konsumencki szmelc o koszmarnych parametrach i ekstremalnych efekciarskich podbiciach pasma. Dobre dla słuchających ryczącego telewizora emerytów (którzy mają tendencję do urywania tradycyjnego kabla), ale nie do jakiejkolwiek poważnej pracy....
Racja. Sam mam bzprzewodowe Sennheisery. Super sa, gdy zmywa sie naczynia, odkurza, czy tez lezy na sofie - sluchasz muzyki bez zaplatywania sie w kabel. Ale do pracy sa do niczego - lekko ruszysz glowa i juz pojawiaja sie jakies zaklocenia, czy to od kompa, czy od monitora... Czasem uzywam ich jednak do odsluchu przy nagrywaniu gitary - i tak pod nogami wystarczajaco duzo kabli wtedy jest, wiec radiowe sluchawki tutaj sa pomocne...
Racja. Sam mam bzprzewodowe Sennheisery. Super sa, gdy zmywa sie naczynia, odkurza, czy tez lezy na sofie - sluchasz muzyki bez zaplatywania sie w kabel. Ale do pracy sa do niczego - lekko ruszysz glowa i juz pojawiaja sie jakies zaklocenia, czy to od kompa, czy od monitora... Czasem uzywam ich jednak do odsluchu przy nagrywaniu gitary - i tak pod nogami wystarczajaco duzo kabli wtedy jest, wiec radiowe sluchawki tutaj sa pomocne...