Logic + Nuendo - pomocy
Panowie za diabła Nuendo nie chce zaimportować wyexportowanej sesji z Logica....
próbowałem OTL i OMF...
nasing....
Nuendo pokazuje komendę wskazującą na brak klucz sprzętowego, który łeb w łeb z kluczykiem Logica tkwi w porcie USB.....
samo Nuendo z innych projektów się odpala......
proszę pilnie o pomoc, bo chcemy zacząć prace na nuendo,a sesja jest w Logicu, który nota bene wiesza PC.....
pozdro
próbowałem OTL i OMF...
nasing....
Nuendo pokazuje komendę wskazującą na brak klucz sprzętowego, który łeb w łeb z kluczykiem Logica tkwi w porcie USB.....
samo Nuendo z innych projektów się odpala......
proszę pilnie o pomoc, bo chcemy zacząć prace na nuendo,a sesja jest w Logicu, który nota bene wiesza PC.....
pozdro
Re: Logic + Nuendo - pomocy
a moze chodzi o kluczh jakiejś wtyczki ? :>
Dess Jobs - Producent Muzyczny www.dessjobs.pl
tzn chodzilo mi o tego logica na ktorym byly robione eksporty , nie tego ktory wiesza PC ;)
fan dobrego brzmienia ;)
...a moze chodzi o kluczh jakiejś wtyczki ? :>...
nie. wtyczki sa PSP, all, i pięknie pracują...:)
ewidentnie chodzi o nuendo. synoapse.... cośtam...
nie. wtyczki sa PSP, all, i pięknie pracują...:)
ewidentnie chodzi o nuendo. synoapse.... cośtam...
...tzn chodzilo mi o tego logica na ktorym byly robione eksporty , nie tego ktory wiesza PC ;)...
logic jest zainstalowany na tym samym kompie co nuendo. exporty są robone na tym samym systemie, to PC. ( Nuendo pracuje bez zadnych , żadnych, żadnych problemów.....)
po instalce Logica, PC ogólnie zachowuje się nieprzyzwoicie.
logic jest zainstalowany na tym samym kompie co nuendo. exporty są robone na tym samym systemie, to PC. ( Nuendo pracuje bez zadnych , żadnych, żadnych problemów.....)
po instalce Logica, PC ogólnie zachowuje się nieprzyzwoicie.
ja bym powiedział że to wina pirackiego logica-miałem nieprzyjemność na takim pracować...ale skoro mówisz że to oryginał...cóż...
...ja bym powiedział że to wina pirackiego logica-miałem nieprzyjemność na takim pracować...ale skoro mówisz że to oryginał...cóż......
oryginał z kluczem, ostatni update na PC, Platinum......
to zabawne, bo ten argument, to była zawsze ostatnia deska ratunku dla programów, które po prostu działały źle, mimo, iż trzeba na takowy wydać kilka tysięcy zł.......
właśnie zapadła decyzja o pozbyciu się tego fatalnego seq. i pracy na Nuendo, dlatego problemy z exportem sesji......
chyba trzeba do dystrybutora....;(
a tu czas ucieka..:(
oryginał z kluczem, ostatni update na PC, Platinum......
to zabawne, bo ten argument, to była zawsze ostatnia deska ratunku dla programów, które po prostu działały źle, mimo, iż trzeba na takowy wydać kilka tysięcy zł.......
właśnie zapadła decyzja o pozbyciu się tego fatalnego seq. i pracy na Nuendo, dlatego problemy z exportem sesji......
chyba trzeba do dystrybutora....;(
a tu czas ucieka..:(
niekoniecznie,u siebie w studio na jednym z komputerów mam Logica (osobiscie na codzien pracuje na Nuendo) , i zdażyło mi sie będąc studio projektowym pewnego znanego polskiego rap producenta 9 z przyczyn wiadomych nie podam personaliów) gdzie przyszło mi pracować na tej sqamej wersji logica, na komputerze o zbliżonych parametrach...tern pirat nie chciał importować sesji !
...oryginał z kluczem, ostatni update na PC, Platinum....
Tak to bywa, jak ktoś czegoś niedoczyta.
Hm... spytam z ciekawości. Czy próbowaliście odinstalować Nuendo, wyeksportować z Logica, odinstalowac go i dopiero wtedy zainstalować Nuendo, aby zaimportować te sesje?
[addsig]
Tak to bywa, jak ktoś czegoś niedoczyta.
Hm... spytam z ciekawości. Czy próbowaliście odinstalować Nuendo, wyeksportować z Logica, odinstalowac go i dopiero wtedy zainstalować Nuendo, aby zaimportować te sesje?
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS