Jak tam panowie przed G3? Wy również nie będzicie mogli dzisiaj spać w nocy? ;) Ma zamiar wskoczyć na cenę, wyrawać z ręki gitarę Frippowi i zagrać razem w Satrianim i Vaiem ;)
[addsig]
Jak tam przed G3?
Re: Jak tam przed G3?
Ja ci zaraz wyrwę gitarę Frippowi! Prędzej on wyrwie ich gitary.
Trochę szacunku dla człowieka, który w swojej muzyce nigdy się nie gubi, jak czuje że coś wyeksploatował to zmienia kierunek.
Stawiam znak równości między tymi gitarzystami, ale jednak Fripp zrobił najwięcej.
pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie
force
Trochę szacunku dla człowieka, który w swojej muzyce nigdy się nie gubi, jak czuje że coś wyeksploatował to zmienia kierunek.
Stawiam znak równości między tymi gitarzystami, ale jednak Fripp zrobił najwięcej.
pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie
force
SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7
- Token_Ring
Re: Jak tam przed G3?
Czy na koncert wybierze się ktoś z Redakcji?
Myslę że cennym doświadczeniem byłoby przeczytać w EiS o tym, jak zostaje nagłośnony koncert, w którym trzech gitarzystów stara się, aby każdego z nich było słychać najlepiej

Nie da się ukryć, że i skład i sam koncert jest dość specyficzny, myślę, że wielu z nas byłoby zainteresowanych szczegółami dotyczącymi przygotowań i realizacji koncertu G3 od strony technicznej.
Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka