Jak tam przed G3?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
Hardi
Jak tam przed G3?

Post autor: Hardi » poniedziałek 12 lip 2004, 21:12

Jak tam panowie przed G3? Wy również nie będzicie mogli dzisiaj spać w nocy? ;) Ma zamiar wskoczyć na cenę, wyrawać z ręki gitarę Frippowi i zagrać razem w Satrianim i Vaiem ;)

[addsig]
gadu-gadu 4021735

Awatar użytkownika
force

Re: Jak tam przed G3?

Post autor: force » wtorek 13 lip 2004, 09:52

Ja ci zaraz wyrwę gitarę Frippowi! Prędzej on wyrwie ich gitary.

Trochę szacunku dla człowieka, który w swojej muzyce nigdy się nie gubi, jak czuje że coś wyeksploatował to zmienia kierunek.

Stawiam znak równości między tymi gitarzystami, ale jednak Fripp zrobił najwięcej.

pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie

force

SONY VAIO, MOTU Traveler, Presonus Digimax FS, ADAM A7

Awatar użytkownika
Token_Ring

Re: Jak tam przed G3?

Post autor: Token_Ring » wtorek 13 lip 2004, 10:37

Czy na koncert wybierze się ktoś z Redakcji?

Myslę że cennym doświadczeniem byłoby przeczytać w EiS o tym, jak zostaje nagłośnony koncert, w którym trzech gitarzystów stara się, aby każdego z nich było słychać najlepiej ?

Nie da się ukryć, że i skład i sam koncert jest dość specyficzny, myślę, że wielu z nas byłoby zainteresowanych szczegółami dotyczącymi przygotowań i realizacji koncertu G3 od strony technicznej.

Jestem pracownikiem jednego z największych polskich sklepów internetowych w branży fongraficznej na etacie administratora baz danych. Oprócz tego młodym adeptem sztuki dziennikarskiej, a hobbystycznie także gitarzystą. Niegdyś prenumeratorem EiS, dziś oka

ODPOWIEDZ