Audiowerk 8

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
JBL_max
Audiowerk 8

Post autor: JBL_max » sobota 03 lip 2004, 16:59

Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?

Za info wielkie thanx z góry ...
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Re: Audiowerk 8

Post autor: Groover » sobota 03 lip 2004, 19:16

...Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?

Za info wielkie thanx z góry ......

to staroć. Stery ASIO takie se, potforniki zdaje się 18-bitowe... Generalnie, jak masz Szumblastera to sie tym baw. Jak masz coś lepszego z 24-bitowymi potfornikami - pogoń

Pozdro

Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl

Awatar użytkownika
JBL_max

Post autor: JBL_max » niedziela 04 lip 2004, 02:03

......Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?

Za info wielkie thanx z góry ......

to staroć. Stery ASIO takie se, potforniki zdaje się 18-bitowe... Generalnie, jak masz Szumblastera to sie tym baw. Jak masz coś lepszego z 24-bitowymi potfornikami - pogoń

Pozdro

Groover...

I wszystko w temacie , pytanie tylko ile terazk i tak akara może być real warta ?
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » niedziela 04 lip 2004, 13:26

I wszystko w temacie , pytanie tylko ile terazk i tak akara może być real warta ?...

warta jest tyle, ile za nią ktoś zapłaci Ja nie mając żadnej karty, ograniczone fundusze i desperację w sobie żeby kupować takiego starocia - nie dałbym więcej, jak 300 zł. Ale... ja bym nie kupił takiego starocia.

Pozdro

Groover
nowe portale:

Awatar użytkownika
JBL_max

Post autor: JBL_max » poniedziałek 05 lip 2004, 13:11

Cholera wydawał mi się że to jest warte z 700zł ;( Może się ktoś upewnić po ile teraz taka karta stoi ?

Awatar użytkownika
Helmer

Post autor: Helmer » poniedziałek 05 lip 2004, 13:30

Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.

Awatar użytkownika
Groover
Kontakt:

Post autor: Groover » poniedziałek 05 lip 2004, 15:04

...Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.

...

jak Audiomedia III z legalnym PT LE 5.1 poszła ostatnio za 450 zł... To za samego AW8 300 zł to w sam raz. Chyba, że jest legalny Lodzik w pełnej wersji W takim przypadku sam bym zanabył...

Pozdro

Groover
nowe portale:

Awatar użytkownika
JBL_max

Post autor: JBL_max » czwartek 08 lip 2004, 00:32

......Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.

...

jak Audiomedia III z legalnym PT LE 5.1 poszła ostatnio za 450 zł... To za samego AW8 300 zł to w sam raz. Chyba, że jest legalny Lodzik w pełnej wersji W takim przypadku sam bym zanabył...

Pozdro

Groover...

hahah kurde fakycznie z oryginalnym sofcikiem to byla by juz okazja :) niestety nei amm tam Logic Audio

ODPOWIEDZ