Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?
Za info wielkie thanx z góry ...
Audiowerk 8
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE
Re: Audiowerk 8
...Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?
Za info wielkie thanx z góry ......
to staroć. Stery ASIO takie se, potforniki zdaje się 18-bitowe... Generalnie, jak masz Szumblastera to sie tym baw. Jak masz coś lepszego z 24-bitowymi potfornikami - pogoń
Pozdro
Groover
to staroć. Stery ASIO takie se, potforniki zdaje się 18-bitowe... Generalnie, jak masz Szumblastera to sie tym baw. Jak masz coś lepszego z 24-bitowymi potfornikami - pogoń
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
......Ano tak :) mam taką starą stareńką kartę. odziedziczyłem ją po znajomym który do Polski już nie wróci i zostawił to w zasadzie większość. Już chciałem tą kartę posłać do kosza na śmieci ale przezornie zapuściłem żurawia w internet. Wygląda na to że to nie jest taka ostatnia karta. Chłopaki nie znam się na tym. Powiedzcie mi coś o tej karcie czy warto to trzymać i do czego może mi się to przydać ?
Pozdro
Groover...
I wszystko w temacie , pytanie tylko ile terazk i tak akara może być real warta ?
Pozdro
Groover...
I wszystko w temacie , pytanie tylko ile terazk i tak akara może być real warta ?
Zajmuję się nagłaśnianiem imprez itp. a generalnie jestem wokalistą i gitarzystą zespołu SNAKE
I wszystko w temacie , pytanie tylko ile terazk i tak akara może być real warta ?...
warta jest tyle, ile za nią ktoś zapłaci

Pozdro
Groover
nowe portale:
Cholera wydawał mi się że to jest warte z 700zł ;( Może się ktoś upewnić po ile teraz taka karta stoi ?
Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.
...Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.
...
jak Audiomedia III z legalnym PT LE 5.1 poszła ostatnio za 450 zł... To za samego AW8 300 zł to w sam raz. Chyba, że jest legalny Lodzik w pełnej wersji
W takim przypadku sam bym zanabył...
Pozdro
Groover
...
jak Audiomedia III z legalnym PT LE 5.1 poszła ostatnio za 450 zł... To za samego AW8 300 zł to w sam raz. Chyba, że jest legalny Lodzik w pełnej wersji

Pozdro
Groover
nowe portale:
......Na ostatnich stronach w EiS sa notowania cen sprzetu uzywanego. Sprawdz tam. Szacowana wartosc to kole 700 zł chyba, ale rzeczywista wartosc, to nie wiecej jak 300 zł, tak jak pisał Groover.
...
W takim przypadku sam bym zanabył...
Pozdro
Groover...
hahah kurde fakycznie z oryginalnym sofcikiem to byla by juz okazja :) niestety nei amm tam Logic Audio
...

Pozdro
Groover...
hahah kurde fakycznie z oryginalnym sofcikiem to byla by juz okazja :) niestety nei amm tam Logic Audio