Konkurs w Eis
Czy wiecie może w którym miejscu w Eis jest zamieszczane nazwisko osoby, która wygrała losowanie nagrody, bo jakoś nie mogę się doszukać.

Re: Konkurs w Eis
Czerwiec 2004, str.137
- tomsfactory
...Czy wiecie może w którym miejscu w Eis jest zamieszczane nazwisko osoby, która wygrała losowanie nagrody, bo jakoś nie mogę się doszukać.
...
Ja juz tak kiedys pisałem. ze to dziwne ale nigdy nie odezwała sie osoba wygrywajaca konkurs. Czyz zatem nikt z zyjacych konkursu nie wygrał?

Ja juz tak kiedys pisałem. ze to dziwne ale nigdy nie odezwała sie osoba wygrywajaca konkurs. Czyz zatem nikt z zyjacych konkursu nie wygrał?

...Ja juz tak kiedys pisałem. ze to dziwne ale nigdy nie odezwała sie osoba wygrywajaca konkurs...
Przecież nie mają takiego obowiązku.
...Czyz zatem nikt z zyjacych konkursu nie wygrał?
...
Jak dotąd, żadna z nagród nie wróciła pocztą zwrotną. Można zatem domniemywać, iż laureaci mają się dobrze, czego zresztą życzymy wszystkim.
[addsig]
Przecież nie mają takiego obowiązku.
...Czyz zatem nikt z zyjacych konkursu nie wygrał?

[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
...
I ile pamietam to kiedys odezwal sie Monter.

...
Tak ! I chwalił sie że dużo wygrał a kazdy się wkurzał bo też by tak chciał:-). To byla fajna rozmowa.
...
Tak ! I chwalił sie że dużo wygrał a kazdy się wkurzał bo też by tak chciał:-). To byla fajna rozmowa.
Nie ma co
...I ile pamietam to kiedys odezwal sie Monter.
...
Tak ! I chwalił sie że dużo wygrał a kazdy się wkurzał bo też by tak chciał:-). To byla fajna rozmowa....
A co on wygrał??
...
Tak ! I chwalił sie że dużo wygrał a kazdy się wkurzał bo też by tak chciał:-). To byla fajna rozmowa....
A co on wygrał??

aro - ruda ślaska
- mr-hammond
ja w e-muzyku pocieszke koszulke , niestety do dzis nie mam
Eh...zycie .
Pewnie sponsor zawalił , no cóz tka sie czlowiek cieszył pierwszy raz cos wygrał :)
Pozdrawiam
PAWEŁ

Eh...zycie .
Pewnie sponsor zawalił , no cóz tka sie czlowiek cieszył pierwszy raz cos wygrał :)
Pozdrawiam
PAWEŁ