DirectX

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
mysza
DirectX

Post autor: mysza » wtorek 15 cze 2004, 09:19

Nie wiem dlaczego ale cos porobilo sie z moimi sterownikami direct x.W pracy z dzwiekiem nie objawia sie to w zaden sposob ale czasami lubie obejrzec sobie film i tu niestety pojawia sie problem!Wyskakuje komunikat ze musze zaisnatalowac direct x!I tu mam problem:moj system to win xp pro,pracuje na CEP 2.0 i Acid 4.0; jakie directy zainstalowac zeby wszystko bylo ok?Najprosciej bylo by przeinstalowac system ale obecnie nie mam na to czasu i checi....
[addsig]
-->play your reason system<--

Awatar użytkownika
bullet

Re: DirectX

Post autor: bullet » wtorek 15 cze 2004, 10:31

Chyba chodzi ci o Direct X 9.0b. Ja przynajmniej taki mam obecnie zainstalowany.

Zawsze instaluje się nowsze direct'y na starsze, bez koniecznosci wczesniejszego usuwania starszych.

Jezeli masz interes żeby zainstalować starszy direct x na nowszy to nie obędzie się bez jakiegoś remover'a, destroyer'a. Ale ten problem raczej nie wchodzi tu w gre.

Swoją drogą to dziwię się, że nie miałeś zainstalowanego żadnego direct'a. W dzisiejszych czasach to podstawa.

Awatar użytkownika
bullet

Post autor: bullet » wtorek 15 cze 2004, 10:39

Nie wiem dlaczego ale cos porobilo sie z moimi sterownikami direct x

Sorry, nie zauważyłem tego. Więc jednak miałeś zainstalowany direct x.

Zainstaluj Direct X 9.0b, może jest już nowsza wersja. Powinno być ok.

Ewentualnie wyczyść pozostałości po poprzednim:

http://www.voodoofiles.com/3117

Tu jest soft do tego typu rzeczy.

A potem zainstaluj najnowszą wersje.

Awatar użytkownika
lajner

Post autor: lajner » wtorek 15 cze 2004, 19:10

...Chyba chodzi ci o Direct X 9.0b. Ja przynajmniej taki mam obecnie zainstalowany.

Zawsze instaluje się nowsze direct'y na starsze, bez koniecznosci wczesniejszego usuwania starszych.

Jezeli masz interes żeby zainstalować starszy direct x na nowszy to nie obędzie się bez jakiegoś remover'a, destroyer'a. Ale ten problem raczej nie wchodzi tu w gre.

Swoją drogą to dziwię się, że nie miałeś zainstalowanego żadnego direct'a. W dzisiejszych czasach to podstawa. ...

To sie nazywa chyba Direct X Buster (ten do usuwania )
aro - ruda ślaska

ODPOWIEDZ