POD czy V-Amp?
Czy ktoś porównywał te dwa urządzenia? Jakie są różnice poza ceną?
drummer
Re: POD czy V-Amp?
...Czy ktoś porównywał te dwa urządzenia? Jakie są różnice poza ceną?...
POD ma lepszego Marshalla,V-amp lepsza mese.
Stosunek cena/jakosc-stawiam na v-amp'a.
POD ma lepszego Marshalla,V-amp lepsza mese.
Stosunek cena/jakosc-stawiam na v-amp'a.
...Czy ktoś porównywał te dwa urządzenia? Jakie są różnice poza ceną?...
To zależy do czego chcesz go używać, jeżeli do wbijania gwoździ to V-Amp, w porównaniu z POD'em jest to skończone g....o, zresztą w porównaniu ze wszystkim. Mesa jest po prostu TRAGICZNA, plastik i buuuu w dole, że niby tak brzmi dual rectifier, pomyłka. Mesa, Marshall i Fender w POD 2.0 to wypas, podstawowy powód sukcesu POD'a i w ogóle Line 6 to symulacje Mesy, na Marshalla czy Fendera każdego stać. Faktem jest, że w POD XT są lepsze symulacje starych pieców, natomiast Mesa chyba była lepsza w 2.0, le kto ma kompa z USB może ściągnąć na XT Mesę z 2.0 w 5 minut i po problemie. Co do ceny zaś - o ile mi wiadomo od lipca 2.0 będzie kosztowal około 950,- zł, więc jaka to różnica?
MP
To zależy do czego chcesz go używać, jeżeli do wbijania gwoździ to V-Amp, w porównaniu z POD'em jest to skończone g....o, zresztą w porównaniu ze wszystkim. Mesa jest po prostu TRAGICZNA, plastik i buuuu w dole, że niby tak brzmi dual rectifier, pomyłka. Mesa, Marshall i Fender w POD 2.0 to wypas, podstawowy powód sukcesu POD'a i w ogóle Line 6 to symulacje Mesy, na Marshalla czy Fendera każdego stać. Faktem jest, że w POD XT są lepsze symulacje starych pieców, natomiast Mesa chyba była lepsza w 2.0, le kto ma kompa z USB może ściągnąć na XT Mesę z 2.0 w 5 minut i po problemie. Co do ceny zaś - o ile mi wiadomo od lipca 2.0 będzie kosztowal około 950,- zł, więc jaka to różnica?
MP
o ile mi wiadomo od lipca 2.0 będzie kosztowal około 950,- zł, więc jaka to różnica?
MP...
Jwśli taka będzie cena to wtedy bez wątpienia lepiej zainwestować w poda. Czy to jjest wiadomość 100%? i czy masz jeszcze jakieś ciekawe info na temat poda pod bas?
pozdrawiam
MP...
Jwśli taka będzie cena to wtedy bez wątpienia lepiej zainwestować w poda. Czy to jjest wiadomość 100%? i czy masz jeszcze jakieś ciekawe info na temat poda pod bas?
pozdrawiam
drummer
pozdrawiam...
To jest wiadomość pewna, ale nieoficjalna, co do POD'a do basu to niestety pozostaje Ci tylko POD Bass XT, w zupełnie innej cenie.
Hofi
pozdrawiam...
To jest wiadomość pewna, ale nieoficjalna, co do POD'a do basu to niestety pozostaje Ci tylko POD Bass XT, w zupełnie innej cenie.
Hofi
co do POD'a do basu to niestety pozostaje Ci tylko POD Bass XT, w zupełnie innej cenie.
Hofi ...
A co ze starszą wersją poda pod bas? czy juz nie jest produkowana?
Hofi ...
A co ze starszą wersją poda pod bas? czy juz nie jest produkowana?
drummer
a gdzie w polsce moge kupic johnson j-station ? jakos nie moge znalezc...
[addsig]
[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
...a gdzie w polsce moge kupic johnson j-station ? jakos nie moge znalezc...
...
dobra... juz mam.. polsound w lomiankach..
[addsig]
...

[addsig]
uniżenie kłaniam :-)
......a gdzie w polsce moge kupic johnson j-station ? jakos nie moge znalezc...
...
...
Chyba sie spozniles o 2 lata. Sprawdz tutaj http://www.johnson-amp.com/
...

...
Chyba sie spozniles o 2 lata. Sprawdz tutaj http://www.johnson-amp.com/
Zapomnialem dodac.. kliknij na "Exit statement".