Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
grymek - Posty:20
Sound Blaster Live! Gold!
autor: grymek » niedziela 06 cze 2004, 09:29
Zastanawiam się and kupnem Sound Blaster Live! Gold
Ma ktoś do niej jakies opisy i w ogóle ile ona kosztuje ?
Pozdro!
-
minimalmusic
autor: minimalmusic » niedziela 06 cze 2004, 10:20
po pierwsze : po co zakladasz drugi topic ?
po drugie : na stronie producenta nie ma pozycji pt. SB Live GOLD
-
vasyl
autor: vasyl » niedziela 06 cze 2004, 11:23
chyba chodzi o to, ze ma pozlacane wejscia i wyjscia...
-
autor: grymek » niedziela 06 cze 2004, 16:32
wiem ze model to CT4620 czym on się rózni od np SB0220 którego posiadam leprzy czy gorszy jest ? a co sądzicie o Audigy ES ?
-
cichydd
autor: cichydd » niedziela 06 cze 2004, 17:12
Jesli dysponujesz budżetem poniżej 100 zł to sobie kup SB Live 5.1 a jesli wiekszym to napisz jakim bo moze stać Cię na znacznie lepsze rozwiązania.
-
szczawik
autor: szczawik » niedziela 06 cze 2004, 22:52
...wiem ze model to CT4620 czym on się rózni od np SB0220 którego posiadam leprzy czy gorszy jest ? a co sądzicie o Audigy ES ?...
po co zmieniac SB na SB ? różnica w uzytych podzespołach jest niewielka ( przynajmniej w tych wymienionych modelach) może lepiej dokupić cam panel od wersji Platinum . Tak w ogóle to polecałbym poczekać uzbierać trochę kasy i kupić coś grającego

lub rozejrzeć się za jakimś terrateckiem używanym bo są niedrogie.
[addsig]
...:: Łódź ::...
-
autor: grymek » poniedziałek 07 cze 2004, 19:49
......wiem ze model to CT4620 czym on się rózni od np SB0220 którego posiadam leprzy czy gorszy jest ? a co sądzicie o Audigy ES ?...
po co zmieniac SB na SB ? różnica w uzytych podzespołach jest niewielka ( przynajmniej w tych wymienionych modelach) może lepiej dokupić cam panel od wersji Platinum . Tak w ogóle to polecałbym poczekać uzbierać trochę kasy i kupić coś grającego

lub rozejrzeć się za jakimś terrateckiem używanym bo są niedrogie.
...
ile kosztauje Panel platinium i pod jakie jest wejście a terratacki sa po ile moze jaka stronka jest ?
-
szczawik
autor: szczawik » wtorek 08 cze 2004, 00:41
ile kosztauje Panel platinium i pod jakie jest wejście a terratacki sa po ile moze jaka stronka jest ? ...
Na allegro sprzedawali kiedyś Panele same to coś ok 100 zł może 150 ale musisz szukać i czekac bo coś ostatnio nie widać...jesli masz SB to na karcie jest coś co wygląda jak slot do podłączenia np stacji dyskietek i własnie to służy do podłączenia panelu zwykłą taśmą jak od stacji dyskietek. Terrateca też szukaj na allegro i innych serwisach , na stronach muzycznych w komisach....coś dla siebie znajdziesz. Zobacz jeszcze jaka jest oferta nowych kart Terratecka bo chyba coś się zmieniło i mają coś taniego prawdopodobnie lepszego niż SB.
[addsig]
...:: Łódź ::...
-
autor: grymek » wtorek 08 cze 2004, 15:14
...ile kosztauje Panel platinium i pod jakie jest wejście a terratacki sa po ile moze jaka stronka jest ? ...
Na allegro sprzedawali kiedyś Panele same to coś ok 100 zł może 150 ale musisz szukać i czekac bo coś ostatnio nie widać...jesli masz SB to na karcie jest coś co wygląda jak slot do podłączenia np stacji dyskietek i własnie to służy do podłączenia panelu zwykłą taśmą jak od stacji dyskietek. Terrateca też szukaj na allegro i innych serwisach , na stronach muzycznych w komisach....coś dla siebie znajdziesz. Zobacz jeszcze jaka jest oferta nowych kart Terratecka bo chyba coś się zmieniło i mają coś taniego prawdopodobnie lepszego niż SB.
...
okej dziękuje :) myslełem też o AudioTrak Maya 7.1 :) Jest jakies sklep internetowey z kartami Terratecka?
-
vasyl
o Maya 7.1 duzo juz postow na tym forum bylo...
poszukaj i poczytaj, bo jezeli chcesz ja kupic, to lepiej dozbieraj na terrateca...
ja mam SBaudigi 2 i normalnie nie wiedzialem, ze panele mozna kupic osobno... w dodatku za ok 100zl...