Nagłośnienie do sali prób
Jakie i gdzie można kupić przyzwoite kolumny i wzmacniacz do nagłośnienia niewielkiej sali prób. Dotyczy to nagłośnienia syntezotora, vocalu i podkładów muzycznych. Wiem, ze ceny takiego sprzętu są dosć duże. Może doradzicie mi coś za w miarę rozsądną cenę.
Re: Nagłośnienie do sali prób
...Jakie i gdzie można kupić przyzwoite kolumny i wzmacniacz do nagłośnienia niewielkiej sali prób. Dotyczy to nagłośnienia syntezotora, vocalu i podkładów muzycznych. Wiem, ze ceny takiego sprzętu są dosć duże. Może doradzicie mi coś za w miarę rozsądną cenę....
Jak duża sala? Tylko vocal + podkłady ?
H
H
H...
vocal, podkłady i syntezator.
Sala ma około 16 m2.
dołączam się do pytania - jeżeli mam już mikser to co wybrać w zakresie końcówka , kolumny ?
Warszawa - 'home' studio
Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach.
...Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach. ...
Och... 1900zł za sztukę. Ja szukam czegoś do małego pomieszczenia. Może w Polsce jest jakaś dobra tania firma, która robi przyzwoite kolumny.
Och... 1900zł za sztukę. Ja szukam czegoś do małego pomieszczenia. Może w Polsce jest jakaś dobra tania firma, która robi przyzwoite kolumny.
...Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach. ...
500W do takiego pomieszczenia ??
500W do takiego pomieszczenia ??
Warszawa - 'home' studio
......Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach. ...
Och... 1900zł za sztukę. Ja szukam czegoś do małego pomieszczenia. Może w Polsce jest jakaś dobra tania firma, która robi przyzwoite kolumny....
proponuję Hand Box albo Box Electronics. Zwłaszcza HandBox ma ciekawą ofertę zestawów głośnikowych. Najlepiej uzupełnić je jakimś używanym powermikserem... Ale i tak poniżej 2k zł za całość nie zejdziesz.
Pozdro
Groover
Och... 1900zł za sztukę. Ja szukam czegoś do małego pomieszczenia. Może w Polsce jest jakaś dobra tania firma, która robi przyzwoite kolumny....
proponuję Hand Box albo Box Electronics. Zwłaszcza HandBox ma ciekawą ofertę zestawów głośnikowych. Najlepiej uzupełnić je jakimś używanym powermikserem... Ale i tak poniżej 2k zł za całość nie zejdziesz.
Pozdro
Groover
nowe portale:
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
www.PortalStudyjny.pl, www.PortalKlawiszowy.pl, www.PortalGitarowy.pl
......Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach. ...
Minimum to 2-3K, Peavey ma teraz bardzo dobrą ofertę, zajrzyj do ostaniej EiS.
Pozdro
H
Pozdro
H
.........Atrakcyjnie teraz prezentuja sie cenowo po obnizce JBL SF25. W detalu wychodzą niecale 1900 za sztukę. Kolumny te są bardzo skuteczne i napewno sprawdzą się z wiekszosci warunkach. ...
A TAKIE COS - Box PM50 nie wystarczy?
z niepojetych i na pewno idiotycznych powodow BOX nie umieszcza cennika na WWW, ale w/g tego co mi kiedys przyslali PM50 kosztuje 990.00zł
[addsig]
A TAKIE COS - Box PM50 nie wystarczy?
z niepojetych i na pewno idiotycznych powodow BOX nie umieszcza cennika na WWW, ale w/g tego co mi kiedys przyslali PM50 kosztuje 990.00zł
[addsig]
Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej
Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej