Wiecie jakie sprzętu używa Erno Vuorinen, gitarzysta zespołu NightWish ?? Chodzi mi o wzmacniacze, paczki i efekty, bo na jakich gitarach gra to wiem :)
[addsig]
Erno Vuorinen z NightWish - jaki sprzęt używa?
gadu-gadu 4021735
Re: Erno Vuorinen z NightWish - jaki sprzęt używa?
...Wiecie jakie sprzętu używa Erno Vuorinen, gitarzysta zespołu NightWish ? Chodzi mi o wzmacniacze, paczki i efekty, bo na jakich gitarach gra to wiem :)
...
Ja tam nie wiem ale podoba mi się ten zespół. Fajne miłe kawałki z cięższym brzmieniem. Tylko szkoda że klawiszowiec za czesto uzywa tych samych presetów. Ogólnie bardzo mi sie podoba i miło mi widzieć że ktoś też się (chyba ) przyłącza do tego.
...
Ja tam nie wiem ale podoba mi się ten zespół. Fajne miłe kawałki z cięższym brzmieniem. Tylko szkoda że klawiszowiec za czesto uzywa tych samych presetów. Ogólnie bardzo mi sie podoba i miło mi widzieć że ktoś też się (chyba ) przyłącza do tego.
Nie ma co
ja myślę,że oni wszyscy grają z plejbeku.
2 gitary elektryczne:
Biały Washburn CS-780, 24 progi, elektronika- Froyd Rose, przystawki: 2xhubcumber+single coil
Purpurowy Washburn CS-780 - taki sam
tylko tyle wiem :)
a jak Wam się podoba Tarot ? tam on tez się udziela
[addsig]
Biały Washburn CS-780, 24 progi, elektronika- Froyd Rose, przystawki: 2xhubcumber+single coil
Purpurowy Washburn CS-780 - taki sam
tylko tyle wiem :)
a jak Wam się podoba Tarot ? tam on tez się udziela
[addsig]
...:: Łódź ::...
...ja myślę,że oni wszyscy grają z plejbeku....
W teledyskach na pewno
W teledyskach na pewno

Jestem absolwentem ASP w Krakowie, a więc jestem z innej branży :) Tworzenie muzyki traktuję jako hobby (bardzo ważne dla mnie hobby!).