autor: cool » czwartek 13 maja 2004, 10:15
...W kwestii ogólnej.
...Pomóżcie mi podjać ważną decyzję...
Bardzo proszę wszystkich forumowiczów, aby tytułować tematy zwięźle i adekwatnie do treści. Tytuły typu: "Trudna decyzja..., "Pomóżcie..." i podobne, nie wskazujące na główny temat, już po kilku dniach zalegają w przepastnym archiwum Forum z małymi szansami na większe zainteresowanie.
W kwestii słuchawek.
...Mam zamiar za chwilę zamówić w sklepie internetowym słuchawki...
Jeśli masz (dajesz nam) tylko chwilę, to skorzystaj z wyszukiwarki na Forum. Ten temat był wielokrotnie poruszany.
...
********************** Trudno zrozumieć mi, skąd to oburzenie. Wiem, że temat był wielokrotnie poruszany. Formułując zdanie w taki a nie inny sposób, miałem nadzieję, że uzyskam w miarę szybką odpowiedź. Czy prośba o pomoc forumowiczów, którzy mają znacznie więcej doświadczenia i wiedzy jest nie na miejscu? Skorzystać z wyszukiwarki... Owszem, korzystam.Problem polega na tym, że nie wierzę zbytnio temu, co znajdzie wyszukiwarka, natomiast mam duże zaufanie do fachowej wiedzy prezentowanej na tym Forum. Dziękuję jednak za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.