Monitory Adam ANF10

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
goodsound
Monitory Adam ANF10

Post autor: goodsound » piątek 07 maja 2004, 16:53

Witam all! mam pytanie, mianowicie czy ktoś z szanownych forumowiczów miał doczynienia z adamami anf-10? jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600? wiem, że kwestia odsłuchu to indywidualna sprawa, ale na razie nie mialem okazji posluchac adamów a tannoye znam dobrze, chcialbym wiec poznać zdanie słyszących.pozdrawiam.
czarna muza dobry sound Quincy Jones

Awatar użytkownika
Mruczasss

Re: Monitory Adam ANF10

Post autor: Mruczasss » czwartek 20 lip 2006, 18:27

...Witam all! mam pytanie, mianowicie czy ktoś z szanownych forumowiczów miał doczynienia z adamami anf-10? jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600? wiem, że kwestia odsłuchu to indywidualna sprawa, ale na razie nie mialem okazji posluchac adamów a tannoye znam dobrze, chcialbym wiec poznać zdanie słyszących.pozdrawiam. ...

Niestety nie wiem, ale tez jestem tym tematem zainteresowany. Tym bardziej ze ich cena jest naprawde szalenczo niska. Poza tym mysle ze decydujac sie na pasywne monitory ciezko bedzie dobrac wzmacniacz tak zeby uzyskac maxymalnie plaska charakterystyke. Ale ta cena kusi... bo dobierajac w miare dobry (dopasowany) wzmacniacz mozna naprawde sporo zaoszczedzic. Ale skad bedzie sie pewnym gdzie beda gorki a gdzie dolki ?Szkoda ze najtansze aktywne A7 to cena ponad 3 tysiace zlotych :/
lubie to co robie i jestem w tym dobry.

Awatar użytkownika
MB

Re: Monitory Adam ANF10

Post autor: MB » czwartek 20 lip 2006, 19:00

jak wypadają w konfrontacji z tannoy system 600?
miałem krótki kontakt z jednymi i drugimi

moim skromnym zdaniem te monitory są prawie całkowitym przeciwieństwem

ODPOWIEDZ