Creative Audigy2
Czy posiada ktos ta karte i pracowal na sterach ASIO w Music Producer Studio ? Ciagle nurtuje mnie czemu tak fajny darmowy soft nie chce wspolzyc z moja tak fajna prawie darmowa karta :( Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki :/
...Czy posiada ktos ta karte i pracowal na sterach ASIO w Music Producer Studio ? Ciagle nurtuje mnie czemu tak fajny darmowy soft nie chce wspolzyc z moja tak fajna prawie darmowa karta :( Bede wdzieczny za wszelkie wskazowki :/...
Czy chodzi o program Frieve ? U mnie działa na SBLive + kX więc sądzę że i na Audigy powinien. Inna sprawa że kompletnie nie wiem jak się nim posługiwać. Boże - kto te freewary robi ?
Czy chodzi o program Frieve ? U mnie działa na SBLive + kX więc sądzę że i na Audigy powinien. Inna sprawa że kompletnie nie wiem jak się nim posługiwać. Boże - kto te freewary robi ?
Re: Creative Audigy2
o wlasnie, to jest mysl, kx jeszcze nie instalowalem :) moze to chodzi o to ze audigy standardowo pracuje na 4800 i z tym ma klopoty producer ? pamietaj ze po najechaniu kursurem na przycisk na dole masz podpisy :) wyj. dzisiaj, jak wroce musze ten program rozgryzc, zalozymy polskie forum :)