Czy mi się wydaje?
Czy mi sie wydaje ale po przeprowadzce strona EiS zaczęła jakos tak wolniej chodzić. Może tylko taki moję odczucie no ale jeszcze tyle czasu ona mi sienie ładowała.
Nie ma co
Re: Czy mi się wydaje?
...Czy mi sie wydaje ale po przeprowadzce strona EiS zaczęła jakos tak wolniej chodzić. Może tylko taki moję odczucie no ale jeszcze tyle czasu ona mi sienie ładowała....
Ciekawe, bo ja mam dokładnie przeciwne wrażenie.
Życie jest nieskończonym pasmem tajemnic.
Ciekawe, bo ja mam dokładnie przeciwne wrażenie.

Życie jest nieskończonym pasmem tajemnic.
...Czy mi sie wydaje ale po przeprowadzce strona EiS zaczęła jakos tak wolniej chodzić. Może tylko taki moję odczucie no ale jeszcze tyle czasu ona mi sienie ładowała....
u mnie także wolniej się ładuje.
u mnie także wolniej się ładuje.
A ja nie odczułem żadnej różnicy. Raz chodzi wolno, a raz szybko, czyli jak zawsze.
gadu-gadu 4021735
U mnie troszeczkę wolniej (zauważalnie), ale da się wytrzymać

U mnie chodzi normalnie,nie zauwazylem jakichkolwiek zmian oprocz swietnych bonusow...

-->play your reason system<--
...U mnie chodzi normalnie,nie zauwazylem jakichkolwiek zmian oprocz swietnych bonusow...
...
Nareszcie Mysza wygladasz po ludzku.

...
po myszemu ! ja wyglądam po ludzku ! jak żywy

po myszemu ! ja wyglądam po ludzku ! jak żywy

Warszawa - 'home' studio
- mr-hammond
Jak dla mnie to chodzi bardzo szybko moze to tylko złudzenie optyczne ;)
moze admin by nam wyjaśnił jak to wkoncu jest szybciej czy wolniej ?:)
moze admin by nam wyjaśnił jak to wkoncu jest szybciej czy wolniej ?:)

...Jak dla mnie to chodzi bardzo szybko moze to tylko złudzenie optyczne ;) moze admin by nam wyjaśnił jak to wkoncu jest szybciej czy wolniej ?:)
...
Ilość parametrów odpowiedzialnych za szybkość ładowania serwisu jest spora. Przyczyn powolnego otwierania można doszukiwać się wszędzie, również u operatora. Duży wpływ ma stan obciążenia sieci (także lokalnej), indywidualne ustawienia użytkownika oraz typ przeglądarki. Nie ma uniwersalnych rozwiązań, nie licząc zoptymalizowania kodu samego serwisu, co zresztą uczyniono.
[addsig]

Ilość parametrów odpowiedzialnych za szybkość ładowania serwisu jest spora. Przyczyn powolnego otwierania można doszukiwać się wszędzie, również u operatora. Duży wpływ ma stan obciążenia sieci (także lokalnej), indywidualne ustawienia użytkownika oraz typ przeglądarki. Nie ma uniwersalnych rozwiązań, nie licząc zoptymalizowania kodu samego serwisu, co zresztą uczyniono.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS