......W jaki sposób można wyexportować to co sie zrobiło w fruitloops do pliku midi? Wykonałem niby export i niby do midi ale nie ma w tym ani kawałka nutki, jedyne co zapisałem to prędkość utworu.
Drugie pytanie:
Jeżeli zaczynałem robienie utworu w jakości 16 bit i 44100 Hz w jaki sposób teraz moge to exportować do wave 24 bit 88200 Hz?
z góry dziękuję za pomoc

...
1.w menu głównym klikasz tools->misc macros->prepare for midi export, dopiero po tym zabiegu eksportujesz, powinno pomóc
2.ke? wiesz, tu bardziej chodzi o to jakiej jakosci masz sample, bo jesli są 16/44 to eksport na wyższą jakośc praktycznie nic nie da, ale jak masz sampelki tej jakości na którą chcesz eksportować to nie widzę problemu, poprostu podczas tego procesu ustawiasz w oknie dialogowym odpowiedną jakość, bo to co masz ustawione w audio settings to o ile się nie mylę tyczy się tylko odtwarzania podczas robienia utworu i raczej nie wpływa na jokośc sampli (no chyba że poddasz je trwałej obróbce, tzn efekty nie w czasie rzeczywistym mi chodzi) chyba trochę zaplatałem ale mam nadzieję że rozumiesz mój bełkot

...