Analizator widma akustycznego
Witam
Czy można kupić sam analizator widma jako urządzenie typu rack?
Ps
i czy są jakieś wtyczki darmowe analizy widma?
Ps
Re: Analizator widma akustycznego
Jeżeli chodzi o soft, to wystarczy ze masz demo Cool Edita i tam jest ta funkcja- nawet w demo możesz z niej odczytać wartości

Bum cyk cyk... [I] a teraz skompresuj "bum" [/I]
- stevelukather
...Witam
Za ok.800 PLN mozesz kupic calkiem niezly UltraCurve8000 Begringer,jako analizer jest OK!!!!SL.
Za ok.800 PLN mozesz kupic calkiem niezly UltraCurve8000 Begringer,jako analizer jest OK!!!!SL.
Za ok.800 PLN mozesz kupic calkiem niezly UltraCurve8000 Begringer,jako analizer jest OK!!!!SL....
ogladałem to urządzenie,ma ono w sobie jeszcze kilka innych efektów, a mi chodzi o sam analizer, bo te efekty mam juz w innych urzadzeniach nieco lepszych i są mi nie potrzebne.
Nie mam cool edita , pracuje w cubase a tam raczej nie ma czegos takiego przynajmniej ja nie znalazłem
ogladałem to urządzenie,ma ono w sobie jeszcze kilka innych efektów, a mi chodzi o sam analizer, bo te efekty mam juz w innych urzadzeniach nieco lepszych i są mi nie potrzebne.
Nie mam cool edita , pracuje w cubase a tam raczej nie ma czegos takiego przynajmniej ja nie znalazłem
- stevelukather
Ale za taka kase nie kupisz nigdzie analizera,po drugie nie musisz korzystac z reszty cudownych patentow firmy B.nawet za PinguinAudioMeter softwarowy zaplacisz podobnie(moge sie mylic).SL
...demo Cool Edita i tam jest ta funkcja-możesz z niej odczytać wartości ...
Ale jakkolwiek Cool'a zawsze chwalę, ta akurat opcja jest tam taka sobie. Na płytach dołączanych do EiS był swego czasu darmowy i całkiem przyzwoity analizator. Niestety nie pamiętam kiedy i jak się nazywał, ale od czego "Baza danych".
Ale jakkolwiek Cool'a zawsze chwalę, ta akurat opcja jest tam taka sobie. Na płytach dołączanych do EiS był swego czasu darmowy i całkiem przyzwoity analizator. Niestety nie pamiętam kiedy i jak się nazywał, ale od czego "Baza danych".
...Witam
Ps
...
Darmowy nie jest ale za to najlepszy(moje zdanie) : PAZ Analyzer
Mam kilka analizatorów ( w tym Totalyser RME) ale precyzja Paz'a jest nie do przebicia (wszelkie wzbudzenia i nawet harmoniczne sa na nim widoczne jak na przyslowiowej dloni). Dokonuje tez analizy stereofoni, w bezkonkurencyjny (moje zdanie) sposób. Jesli pracujesz pod SX lub Nu, bedziesz zadowolony ze spotkania na swojej drodze PAZ'a
Pozdrawiam Ole
Ps
...
Darmowy nie jest ale za to najlepszy(moje zdanie) : PAZ Analyzer
Mam kilka analizatorów ( w tym Totalyser RME) ale precyzja Paz'a jest nie do przebicia (wszelkie wzbudzenia i nawet harmoniczne sa na nim widoczne jak na przyslowiowej dloni). Dokonuje tez analizy stereofoni, w bezkonkurencyjny (moje zdanie) sposób. Jesli pracujesz pod SX lub Nu, bedziesz zadowolony ze spotkania na swojej drodze PAZ'a
Pozdrawiam Ole
a jak można go zdobyć??