witam!
czy ktos ma moze namiary na cennik m-audio na polske? strona firmy music info wyglada na czasow wymarla...
chodzi mi o firewire 410 , kart z serii delta oraz studiophile BX5 i BX8
dzieki z gory!
M-audio
Re: M-audio
...witam!
czy ktos ma moze namiary na cennik m-audio na polske? strona firmy music info wyglada na czasow wymarla...
dzieki z gory!...
Hehe ta stronka wyglada od kiedy pamiętam... marnie ;)
Najlepiej będzie jak napiszesz do nich emaila, kilka razy tak robiłem i zawsze odpowiadali, dołączając aktualny cennik w .pdf.
dzieki z gory!...
Hehe ta stronka wyglada od kiedy pamiętam... marnie ;)
Najlepiej będzie jak napiszesz do nich emaila, kilka razy tak robiłem i zawsze odpowiadali, dołączając aktualny cennik w .pdf.
Mają tam Cenniki PDF - działa, właśnie sprawdziłem, wszystkie ceny jakie chcesz.
Pozdro - Leff
Pozdro - Leff
Leff - Szczecin
dzieki - jeszcze tylko drobna kwestia : jaki jest ich adres email?
albo moze ktos zyczliwy podesle mi na oduck@nascar.pl cennik od razu i po klopocie, bylbym bardzo zobowiazany...
albo moze ktos zyczliwy podesle mi na oduck@nascar.pl cennik od razu i po klopocie, bylbym bardzo zobowiazany...
fan dobrego brzmienia ;)
Quote: |
|
Jakbyś jeszcze cennika nie posiadał to :
poczta@music.info.pl
mala wtopa z mojej strony - cenniki sa na stronie, strona dziala, mialem zly adres , takze sorry za zamieszanie :)
fan dobrego brzmienia ;)
...mala wtopa z mojej strony - cenniki sa na stronie, strona dziala, mialem zly adres , takze sorry za zamieszanie :)...
No tak, kiedyś chyba cennika nie było, bo pamiętam, że też szukałem (ale nie znalazłem). Jak mi przysłali, to taki sam jaki jest u nich w Musicinfo w wersji papierowej na miejscu dostepny, kilkustronnicowy, w pedeefie. Ceny są uzależnione od kursu $, mogą się zmieniać praktycznie z tygodnia na tydzień, więc moim zdaniem napisanie emaila też nie zaszkodzi.
No tak, kiedyś chyba cennika nie było, bo pamiętam, że też szukałem (ale nie znalazłem). Jak mi przysłali, to taki sam jaki jest u nich w Musicinfo w wersji papierowej na miejscu dostepny, kilkustronnicowy, w pedeefie. Ceny są uzależnione od kursu $, mogą się zmieniać praktycznie z tygodnia na tydzień, więc moim zdaniem napisanie emaila też nie zaszkodzi.