poprosze o adresy sklepów internetowych z niemiec itp...
najlepiej tych, które wysyłaja do Polski są takie??
Prosze o wszystkie informacje dotyczace tego tematu.
Zakupy za granicą
- tomsfactory
Re: Zakupy za granicą
...poprosze o adresy sklepów internetowych z niemiec itp...
...
wczoraj wrociłem z Soun & drumland z berina i Marcił mi rzekł ze od maja (jak wejdziemy do Unii) to beda sprzet slac bez cel i za tak zwanym zaliczeniem pocztowym
Ale i tak fajna klawiaturke sobie kupilem.
Pozdro.
ALE MGLA BYLA WIELKA - 50 km/h. W sumie 27 godzin cala impreza, hihi
...
wczoraj wrociłem z Soun & drumland z berina i Marcił mi rzekł ze od maja (jak wejdziemy do Unii) to beda sprzet slac bez cel i za tak zwanym zaliczeniem pocztowym
Pozdro.

Witam!
Ja tak a propos zakupow za granicą. Slyszalem że w Cottbus in Deutchland jest niezły sklep ze sprzetaem estradowym i studyjnym. Może ktoś miał coś do czynienia z tym miejscem? Jak to wygląda z podatkiem itd.Dodam że musze miec rachunek na wszystkie zakupy.
Bardzo będe wdzięczny za wszystkie informacje.
Pozdrawiam
radek
Ja tak a propos zakupow za granicą. Slyszalem że w Cottbus in Deutchland jest niezły sklep ze sprzetaem estradowym i studyjnym. Może ktoś miał coś do czynienia z tym miejscem? Jak to wygląda z podatkiem itd.Dodam że musze miec rachunek na wszystkie zakupy.
Bardzo będe wdzięczny za wszystkie informacje.
Pozdrawiam
radek
gg 1501839
(...) od maja (jak wejdziemy do Unii) to beda sprzet slac bez cel i za tak zwanym zaliczeniem pocztowym
(...)
Ale za to z VAT-em.... i kosztami transportu.
M
(...)
Ale za to z VAT-em.... i kosztami transportu.
M
......poprosze o adresy sklepów internetowych z niemiec itp...
...
Pozdro.
...
Ale cła to żadnego nie ma od dawna - na sprzęt wyprodukowany w okreslonych krajach UE i OECD i innych
...
Pozdro.

Ale cła to żadnego nie ma od dawna - na sprzęt wyprodukowany w okreslonych krajach UE i OECD i innych
residance - warsaw
destination - space
destination - space
...
Powiedz to celnikowi...

A tak serio - trzeba sie na granicy w tym celu wylegitymowac odpowiednim zaswiadczeniem. A tego w sklepie nie daja...
M
- heathenichaer
podpinam się ze względu na temat wątku a nie treść
moje pytanie to jak płacicie za zakupy dajmy na to w thomannie? Ja do tej pory jeździłem do berlina z gotówką ale teraz chciałbym zrobić zamówienie przez net i widzę że nie obsługują PayPal.
I teraz czy robicie przelew sami, czy kupujecie za pomocą karty kredytowej? Za pomocą karty nie wiem jak z bezpieczeństwem. Chciałem zrobić przelew ale nie podoba mi się że nie znam opłaty jaką skasuje zagraniczny bank przyjmujący kasę.
moje pytanie to jak płacicie za zakupy dajmy na to w thomannie? Ja do tej pory jeździłem do berlina z gotówką ale teraz chciałbym zrobić zamówienie przez net i widzę że nie obsługują PayPal.
I teraz czy robicie przelew sami, czy kupujecie za pomocą karty kredytowej? Za pomocą karty nie wiem jak z bezpieczeństwem. Chciałem zrobić przelew ale nie podoba mi się że nie znam opłaty jaką skasuje zagraniczny bank przyjmujący kasę.
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3