Nagrywanie - jaka karta?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
solar
Nagrywanie - jaka karta?

Post autor: solar » środa 29 paź 2003, 15:15

czy naprawde na sb live wszystko bedzie mialo taka marna jakosc?mam gites automat perkusyjny,ktory poraza jakoscia(boss dr770) a straty jakosci przy nagrywaniu na pc sa ogromne,da sie to jakos polepszyc?nie mowie tu tylko o tym przykladzie ale ogolnie o nagrywaniu z zewnatrz,jaka karte proponujecie(nie chce audigy na pewno;)nie jestem za bardzo w temacie kart/jakis link moze z zestawieniami kart?/..moze warto zainwestowac w rejestrator hardaware'owy,choc pewnie mi to odradzicie bo dobra karta daje o wiele wiecej mozliwosci,mam dostep do kilku instrumentow hardw.,praca z nimi jest cudowna dlatego myslalem o wielosladzie siakims...pomozcie bo jestem zly,ciagle wydatki fajne nie sa

pozdrawiam

Awatar użytkownika
misiek20pro

Re: Nagrywanie - jaka karta?

Post autor: misiek20pro » środa 29 paź 2003, 16:01

...czy naprawde na sb live wszystko bedzie mialo taka marna jakosc?mam gites automat perkusyjny,ktory poraza jakoscia(boss dr770) a straty jakosci przy nagrywaniu na pc sa ogromne,da sie to jakos polepszyc?nie mowie tu tylko o tym przykladzie ale ogolnie o nagrywaniu z zewnatrz,jaka karte proponujecie(nie chce audigy na pewno;)nie jestem za bardzo w temacie kart/jakis link moze z zestawieniami kart?/..moze warto zainwestowac w rejestrator hardaware'owy,choc pewnie mi to odradzicie bo dobra karta daje o wiele wiecej mozliwosci,mam dostep do kilku instrumentow hardw.,praca z nimi jest cudowna dlatego myslalem o wielosladzie siakims...pomozcie bo jestem zly,ciagle wydatki fajne nie sa

pozdrawiam...

JA też się zastanawiam nad kartą muzyczną ale narazie nie podjąłem decyzji, zauważyłem że dużo zachodnich forum dosyć dobrze wypowiada się o kartach terratec, są lepsze od sb a prawie w jednej cenie

którki opis i cena kart :

http://republika.pl/sklep_akutech/karty_dzwiekowe.htm

pozdrawiam

[addsig]

Redakcja

Re: Nagrywanie - jaka karta?

Post autor: Redakcja » środa 29 paź 2003, 16:36

Obu panom przypominam o wyszukiwarce na Forum.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

ODPOWIEDZ