Ankieta dla amatorów i zawodowców - wykorzystanie tabletów w pracy z dźwiękiem i muzyką
Zapraszam do udziału w prostej ankiecie dotyczącej wykorzystania
tabletów przy pracy z muzyką (nagrywanie, miksowanie, edycja audio,
tworzenie beatów etc) i do obróbki dźwięku.
http://www.interankiety.pl/interankieta/54c3d6672c05b5a14291da7d85acbc6d.xml
Ankieta zajmie ok 5 min.
Ankieta jest w pełni anonimowa.
Uwaga - ankieta nie jest przeznaczona tylko dla użytkowników tabletów
czy realizatorów/mikserów nagrań!
Jest przeznaczona dla każdego, kto ma do czynienia z dźwiękiem -
amatorsko i zawodowo.
Celem ankiety jest wybadanie nastawienia do tabletów pod kątem ich
zastosowania w szeroko pojętym audio i muzyce, zatem - każda odpowiedź
jest dobra.
Innymi słowy: zachęcam do puszczenia wodzy fantazji i zastanowienia się,
jak można wykorzystac tablet w audio i jaki to ma sens.
Dzięki z góry!
MB
Re: Ankieta dla amatorów i zawodowców - wykorzystanie tabletów w pracy z dźwiękiem i muzyką
Ta aknieta jest przygotowana byle jak
najpierw zaznaczasz że korzystasz z tabletu potem pojawia się możliwość zaznaczenie że jednak nie korzystałem, następnie jest wrażenie o identycznych wpisach... nie dojechałem nawet do końca
Nie ma opcji, z której ja korzystałem - zdalne sterowanie aplikacją
Re: Ankieta dla amatorów i zawodowców - wykorzystanie tabletów w pracy z dźwiękiem i muzyką
...
Ta aknieta jest przygotowana byle jak
najpierw zaznaczasz że korzystasz z tabletu potem pojawia się możliwość zaznaczenie że jednak nie korzystałem, następnie jest wrażenie o identycznych wpisach... nie dojechałem nawet do końca
Nie ma opcji, z której ja korzystałem - zdalne sterowanie aplikacją
Zgadzam się z przedmówcą ! Inna rzecz to zasadnicze pytanie, kto i w jakim celu (bo nie chyba z czystej ciekawości) zbiera te informacje od nas ?
najciekawsze jest na końcu , "pozdrawiam MB "
zbieg okoliczności ? :)
...
najciekawsze jest na końcu , "pozdrawiam MB "
...
nie pozdrawia, dziękuje
Sprzęt z androidem - nieużywalny
chyba że do sterowania aplikacjami tyle że tutaj też leży i kwiczy bo takich aplikacji brak.Dorwałem fl studio mobile - sprawdzałem na xperii s i dwóch tabletach - samsung i asus
tragedia do kwadratu - reakcja ekranu jest poniżej krytyki - latencja to przynajmniej 50ms jak nie więcej
pozostaje wciąz tylko apple na który to mamy masę świetnego softu, możliwość rozbudowy no i reaguje jak nalezy