Połączenie kolumny aktywnej z pasywną
Witam, czy istnieją jakieś przeciwwskazania do połączenia kolumny pasywnej z aktywną? Do pasywnej sygnał podawany jest z końcówki mocy i do tej pasywnej chciałbym dołożyć aktywną i puścić sygnał bezpośrednio z pasywnej.
Re: Połączenie kolumny aktywnej z pasywną
tak
aktywna MUSI mieć wejście wysokopoziomowe - jeśli nie to nawet nie próbuj podłaczać
Do pasywnej sygnał podawany jest z końcówki mocy i do tej pasywnej chciałbym dołożyć aktywną i puścić sygnał bezpośrednio z pasywnej....
----------------------------------------------------------------------
a tak trudno pasywną j/w a aktywną z aux'a ?
a tak trudno pasywną j/w a aktywną z aux'a ?
Albo z linka w końcówce, o ile taki występuje :)
... Do pasywnej sygnał podawany jest z końcówki mocy i do tej pasywnej chciałbym dołożyć aktywną i puścić sygnał bezpośrednio z pasywnej....
a tak trudno pasywną j/w a aktywną z aux'a ?...
Taką opcję biore pod uwagę, jednakże impreza którą musze obegrać to studniówka i prawopodobnie kamerzysci beda chcieli się wpiąć w nasz mikser, a wiekszość wyjść już mam zajęte. Chciałem po prostu zminimalizować ilość kabli wychodzących z miksera.
a tak trudno pasywną j/w a aktywną z aux'a ?...
Taką opcję biore pod uwagę, jednakże impreza którą musze obegrać to studniówka i prawopodobnie kamerzysci beda chcieli się wpiąć w nasz mikser, a wiekszość wyjść już mam zajęte. Chciałem po prostu zminimalizować ilość kabli wychodzących z miksera.