Witam
Jak wyżej, potrzebuję pomocy w wyborze sprzętu do odtwarzania i miksowania muzyki. Zastanawiam się nad kupnem : - Numark NS6 , Allen & Heath Xone DX, Numark HDMIX lub Mikser Denon dn-x600 + 2 kontrolery Denon DN-SC2000
Jeżeli ktoś miał styczność z tym sprzętem, to bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
luko0
Sprzęt dla DJ'a do grania na weselach
Re: Sprzęt dla DJ'a do grania na weselach

Nikt nie miał styczności z tym sprzętem ? . Może chociaż z tym mikserem denon dn-x600 albo tymi kontrolerami ?
-
To nie jest forum dla Dj.
Nie znajdziesz tu satysfakcjonujacej odpowiedzi na swoje pytanie. Ze swojej strony moge polecic Reloop digital jockey 2 interface edition. Dobrze wykonany sterownik. Do tego Dj Traktor 3 Pro i mozesz spokojnie grac kazdego rodzaju impreze.
- Soundscape
- Kontakt:
...
Nie znajdziesz tu satysfakcjonujacej odpowiedzi na swoje pytanie. Ze swojej strony moge polecic Reloop digital jockey 2 interface edition. Dobrze wykonany sterownik. Do tego Dj Traktor 3 Pro i mozesz spokojnie grac kazdego rodzaju impreze....
To ja muszę interweniować Po pierwsze żadnych Reloop`ów. Denon, Pioneer, Vestax i pochodne renomowane i sprawdzone marki. Po drugie nie ma już Traktor 3 Pro. Aczkolwiek w rozwiązania Native Instruments bym na miejscu autora poszedł, bo są wygodne, nie trzeba taszczyć płyt - gramy z buta i to w wygodnych formatach.
Polecam forum djshop.pl. Powinny się tam znaleźć wszelkie odpowiedzi na pytania, oraz ludzie, którzy chętnie doradzą.
Pozdrawiam!
Dziękuję Wam bardzo za odpowiedzi :)
...
...
Nie znajdziesz tu satysfakcjonujacej odpowiedzi na swoje pytanie. Ze swojej strony moge polecic Reloop digital jockey 2 interface edition. Dobrze wykonany sterownik. Do tego Dj Traktor 3 Pro i mozesz spokojnie grac kazdego rodzaju impreze....
To ja muszę interweniować Po pierwsze żadnych Reloop`ów. Denon, Pioneer, Vestax i pochodne renomowane i sprawdzone marki. Po drugie nie ma już Traktor 3 Pro. Aczkolwiek w rozwiązania Native Instruments bym na miejscu autora poszedł, bo są wygodne, nie trzeba taszczyć płyt - gramy z buta i to w wygodnych formatach.
Polecam forum djshop.pl. Powinny się tam znaleźć wszelkie odpowiedzi na pytania, oraz ludzie, którzy chętnie doradzą.
Pozdrawiam!
...
Zmuszony jestem zaoponować :) kilka decków i mikserów z reloopa (modele konkretne wypadły z głowy) mające już dobre 6 lat jadą niezmordowanie :)
- Soundscape
- Kontakt:
Zmuszony jestem zaoponować :) kilka decków i mikserów z reloopa (modele konkretne wypadły z głowy) mające już dobre 6 lat jadą niezmordowanie :)
...
Farciarz
Jak do zwykłego miksowania to w zupełności wystarczy 2x cdj-200 (wbudowane 3 efekty) + jakiś mikser nuo bez efektów lub Pioneer DJM 600 z efektami. Ogólnie musiał byś się nieźle namęczyć żeby zajechać taki zestaw. Ja posiadam cdj -200 i jestem mega zadowolony czyta wszystko co mu się wsunie na laser. cena takiego zestawu to około 3500zł oczywiście używana.
pozdrawiam