Vintage Warmer PSP - czym dokładnie jest?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
FIRE
Vintage Warmer PSP - czym dokładnie jest?

Post autor: FIRE » środa 20 kwie 2011, 15:38

Na stronie producenta wtyczka Vintage Warmer jest określona jako kompresor/limiter, lecz z tego co mi wiadomo, nie tak do końca jest to tym, czym jest opisywane. Nie używam tej wtyczki, ale zainteresowało mnie to po tym, jak znajomy powiedział mi, iż rozmawiał z producentem tej wtyczki - czyli PSP - i firma PSP oświadczyła, że to nie jest kompresor, ale jakiegoś nazewnictwa musieli użyć. Trochę to dziwne, bo albo cos jest kompresorem..., albo nie. Zatem pytanie jak w temacie.

Czym tak na prawdę jest VintageWarmer, oprócz tego że jest ocieplaczem?

Awatar użytkownika
szkudlik

Re: Vintage Warmer PSP - czym dokładnie jest?

Post autor: szkudlik » środa 20 kwie 2011, 15:49

...
Na stronie producenta wtyczka Vintage Warmer jest określona jako kompresor/limiter, lecz z tego co mi wiadomo, nie tak do końca jest to tym, czym jest opisywane. Nie używam tej wtyczki, ale zainteresowało mnie to po tym, jak znajomy powiedział mi, iż rozmawiał z producentem tej wtyczki - czyli PSP - i firma PSP oświadczyła, że to nie jest kompresor, ale jakiegoś nazewnictwa musieli użyć. Trochę to dziwne, bo albo cos jest kompresorem..., albo nie. Zatem pytanie jak w temacie.

Czym tak na prawdę jest VintageWarmer, oprócz tego że jest ocieplaczem?...

Jedną z najciekawszych wtyczek świata. Nie jest kompresorem, ale może służyć do kompresji :)

najlepiej przeczytać tutaj

Ilu realizatorów potrzeba żeby wkręcić żarówkę?

Czterech, jeden wkręca a trzech mówi że by to zrobiło lepiej

ODPOWIEDZ