Sam nie wiem co o tym (o nim) myśleć. Rewelacją to "to" nie jest. Według mnie, brzmieniowo dalekie do ideału - a miało byc tak pięknie... Sztuczne, plastikowe brzmienie. Może nie wszystkie brzmienia dają wrażenie "plastiku", ale jak nazwa na to powinna wskazywać, powinno być inaczej. A tu…, Halion Sonic nie ma nic wspólnego pod wględem brzmień z Halionem 3. Moim zdaniem, brak pomysłu, oraz nacisk rynku (jak również światowy kryzys) skłania dzis producentów oprogramowania, do "zasklepiania dziur" przez powielanie z tym..., ze w tym wypadku powielanie wyszło z marnym skutkiem. Da się też to zauważyć przez brak wersji testowej. Kupisz i koniec - nie masz więcej nic do gadania. Kupuje sie "kota w worku". Dla czego? Heh, stary trik marketingowy stosowany przez różnych producentów oprogramowania. Nie wnikają w to czy sie cos komuś podoba, tylko stawiają klienta przed faktem dokonanym i sprzedają… - za przeproszeniem, ale chcę nazwać rzeczy po imieniu – a więc, sprzedają „gówno w złotym opakowaniu”.
Ok. To tyle ode mnie na temat Halion Sonic'a. Ciekawi mnie co inni użytkownicy sądzą na ten/jego temat.