Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
-
xj
CME UF80 - stukające klawisze
autor: xj » poniedziałek 20 gru 2010, 22:13
Witam,
Mam taki problem:
Trzymając biały klawisz, przyciskam blisko leżący czarny (np. D i C#) i otrzymuję stukot jakby uderzał w obudowę.
Czy ktoś spotkał się z czymś takim ? Czy na takiej podstawie można reklamować instrument ?
-
Łukasz1985
autor: Łukasz1985 » wtorek 21 gru 2010, 11:33
...
Witam,
Mam taki problem:
Trzymając biały klawisz, przyciskam blisko leżący czarny (np. D i C#) i otrzymuję stukot jakby uderzał w obudowę.
Czy ktoś spotkał się z czymś takim ? Czy na takiej podstawie można reklamować instrument ?...
Mialem dokladnie to samo, kupilem CME UF60 nie chcieli mi zwrocic kasy wiec sprzedalem na Allegro. Teraz uzywam mojego poczciwego Rolanda D-20. CME to bubel!
[addsig]
Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
-
xj
......Witam, Mam taki problem: Trzymając biały klawisz, przyciskam blisko leżący czarny (np. D i C#) i otrzymuję stukot jakby uderzał w obudowę. Czy ktoś spotkał się z czymś takim ? Czy na takiej podstawie można reklamować instrument ?...
Mialem dokladnie to samo, kupilem CME UF60 nie chcieli mi zwrocic kasy wiec sprzedalem na Allegro. Teraz uzywam mojego poczciwego Rolanda D-20. CME to bubel! ...
Dzięki. ja pójdę nawet do sądu jeśli będzie trzeba bo IMHO jest to ewidentna wada fabryczna. Nie chce się zastanawiać jakie to korozje może wywoływać. Opinie ludzi pod filmikiem na YT są takie, że bez problemu zwracaja kasę - w innych krajach - u nas dystrybutor jest widać jakiś dziwny.