E-MU LongBoard 61

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Offron
E-MU LongBoard 61

Post autor: Offron » czwartek 23 wrz 2010, 12:05

Witam wszystkich.

Od dłuzeszgo czasu borykam sie z pewnym problemem, mianowice chcę nabyć dobrą klawiaturę sterująca do mojego domowego studia.

Przejzałem juz wiele ofert, lecz większosc tych klawiatur, to same kontrolery, którymi można jedynie sterowac instrumenty virtualne VSTi.

Niedawno pojawiła sie własnie nowa klawiatura firmy E-MU LongBoard 61, która jest połączeniem syntezatora i kontrolera MIDI.

Jeżeli miał juz ktoś stycznośc z tą klawiaturą, bardzo prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami z użytkowania jej. Jak sie sprawdza jako kontroler, jak jako syntezator, jak brzmi?.

Awatar użytkownika
dr.beat
Kontakt:

Re: E-MU LongBoard 61

Post autor: dr.beat » piątek 24 wrz 2010, 10:31

...Witam wszystkich.
Od dłuzeszgo czasu borykam sie z pewnym problemem, mianowice chcę nabyć dobrą klawiaturę sterująca do mojego domowego studia.
Przejzałem juz wiele ofert, lecz większosc tych klawiatur, to same kontrolery, którymi można jedynie sterowac instrumenty virtualne VSTi.
Niedawno pojawiła sie własnie nowa klawiatura firmy E-MU LongBoard 61, która jest połączeniem syntezatora i kontrolera MIDI.
Jeżeli miał juz ktoś stycznośc z tą klawiaturą, bardzo prosiłbym o podzielenie sie wrażeniami z użytkowania jej. Jak sie sprawdza jako kontroler, jak jako syntezator, jak brzmi?.
 ...

Zaden z tego syntezator :) Tylko odtwarzacz wgranych próbek czyt. ROMPLAYER:

Polecam ten temat:

http://www.eis.com.pl/virtual/modules.php?mop=modload&name=Forum&file=viewtopic&topic=26911&forum=19
null
Music sounds better with...me ;-)

ODPOWIEDZ