Karta E-Mu 0404 PCi i Adobe Audition 3.0

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Analogoweucho
Karta E-Mu 0404 PCi i Adobe Audition 3.0

Post autor: Analogoweucho » piątek 11 cze 2010, 17:53

Nie bardzo potrafię zmusić oba "ustrosjstwa" do współpracy . Jaki bym sterownik a Adobe Audition nie wybrał, (ASIO lub nie) program nagrywa z zewnętrznego źródła w trybie monofonicznym.Problem ten nie występuję w przypadku nagrywania innymo programami np Cool Edit Pro. Nie są także dostępne w Adobe Audition , efekty oferorwane przez tą kartę (E-mu PatchMix DSP) System operacyjny to Windows XP.

Podejrzewam że coś trzeba skonfigurować w owych PatchMix DSP ale intrukcja do niego jest po angielsku a to dla mnie nie do przeskoczenia.

Będę wdzieczny za wszelką pomoc i wyjaśnienie

tomkat_75

Re: Karta E-Mu 0404 PCi i Adobe Audition 3.0

Post autor: tomkat_75 » piątek 11 cze 2010, 19:16

...
Nie bardzo potrafię zmusić oba "ustrosjstwa" do współpracy . Jaki bym sterownik a Adobe Audition nie wybrał, (ASIO lub nie) program nagrywa z zewnętrznego źródła w trybie monofonicznym.Problem ten nie występuję w przypadku nagrywania innymo programami np Cool Edit Pro. Nie są także dostępne w Adobe Audition , efekty oferorwane przez tą kartę (E-mu PatchMix DSP) System operacyjny to Windows XP.

Podejrzewam że coś trzeba skonfigurować w owych PatchMix DSP ale intrukcja do niego jest po angielsku a to dla mnie nie do przeskoczenia.

Będę wdzieczny za wszelką pomoc i wyjaśnienie

...

Nie pracowałem nigdy na Adobe Audytion to w tej kwesti nie pomogę ale masz tutaj instrukcję po polsku do 0404. Może się przyda: http://matrinell.dl.interia.pl/E-MU0404.pdf

Analogoweucho

Re: Karta E-Mu 0404 PCi i Adobe Audition 3.0

Post autor: Analogoweucho » piątek 11 cze 2010, 19:20

Nie pracowałem nigdy na Adobe Audytion to w tej kwesti nie pomogę ale masz tutaj instrukcję po polsku do 0404. Może się przyda: http://matrinell.dl.interia.pl/E-MU0404.pdf... 

Dziękuję, przeczytam.

ODPOWIEDZ