"Wyślij nam swoje demo" - rozmiar pliku

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Bakshi
"Wyślij nam swoje demo" - rozmiar pliku

Post autor: Bakshi » sobota 08 maja 2010, 15:24

Witam

Pytanie stricte do redakcji, bo nie umiałem zanaleźć info na ten temat. Czy jest możliwe zaakpceptowanie pliku który ma 9 mb przy 160 kbps? nizej nie chce schodzic bo mocno traci na jakości. Czy mozna np wysłać plik w dwóch czesciach bo winrar kompresuje maks do 8,4 mb. Chyba że ktoś ma pomysł jak skompresowac gotowa mp3 do wymaganych 7 mb.

Pozdrawiam

X-Fi, CME UF 60, Blofeld, Fostex PM-1 MkII, FL8

Awatar użytkownika
psysutra

Re: "Wyślij nam swoje demo" - rozmiar pliku

Post autor: psysutra » sobota 08 maja 2010, 15:49

Zadawałem podobne pytanie o absurd tego limitu- niestety nie doczekałem się odpowiedzi a temat usunięto.

Bardzo przykro mi jest że w taki sposób odbywa się traktowanie pytań i ich autorów- ani me ani be ani pocałuj mnie w **** tylko od razu kasacja tematu.
Stay Psychedelic People!

Bakshi

Post autor: Bakshi » sobota 08 maja 2010, 15:57

...Zadawałem podobne pytanie o absurd tego limitu- niestety nie doczekałem się odpowiedzi a temat usunięto.

Bardzo przykro mi jest że w taki sposób odbywa się traktowanie pytań i ich autorów- ani me ani be ani pocałuj mnie w **** tylko od razu kasacja tematu....

To nie dobrze ze tak olewaja, moj utwór ma 7:40 z racji z sojego gatunku a tym bardziej raczej nie ma opcji go skracac, wiec te 9 mb to absolutne minimum zeby brzmiał dosc wyraźnie. Bede próbował skontaktowac sie z redakcją. Dzieki za zainteresowanie. Pozdro

X-Fi, CME UF 60, Blofeld, Fostex PM-1 MkII, FL8

Awatar użytkownika
psysutra

Post autor: psysutra » sobota 08 maja 2010, 18:34

Mam DOKŁADNIE taki sam problem. Nawet gdybym skracał numer to i tak wyjdzie za dużo ponad limit...
Co mnie bardziej dziwi, dawano kiedyś na płytę DZIESIĘCIOMINUTOWE (!!!!) numery z elektroniki...
Stay Psychedelic People!

Redakcja

Post autor: Redakcja » sobota 08 maja 2010, 21:51

Bardzo prosimy stosować się ściśle do owych limitów.
Przy tym informuję już po raz chyba n-ty, iż na naszym forum nie roztrząsamy żadnych spraw redakcyjnych. Każdy z naszych pracowników ma swój służbowy adres e-mail, telefon, fax...
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS

Zablokowany