W każdym numerze EiS są informacje o tym że pliki do artykuł znajdują się w dziale Download na stronie EiS? Gdzie jest ten magiczny i dział? Dzieki za odpowiedz.
Link do działu Download EiS
- dynamicznyPalec
Re: Link do działu Download EiS
http://www.avt.pl/download.php?dzial=2
...http://www.avt.pl/download.php?dzial=2...
No właśnie to nie o ten Download chodzi bo tu nie ma żadnego z plików które powinny być.
No właśnie to nie o ten Download chodzi bo tu nie ma żadnego z plików które powinny być.
...No właśnie to nie o ten Download chodzi bo tu nie ma żadnego z plików które powinny być....
Będę bardzo zobowiązany jeśli dowiem się wreszcie o jakie materiały konkretnie chodzi.
[addsig]
Będę bardzo zobowiązany jeśli dowiem się wreszcie o jakie materiały konkretnie chodzi.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS
......No właśnie to nie o ten Download chodzi bo tu nie ma żadnego z plików które powinny być....
...
O pliki audio w których odsyłacie w artykułach do strony Download na EiS.com.pl Głównie chodziło mi o "pliki audio wybranych częstotliwość"i z artykułu z numeru 02-2008 " Akustyczna adaptacja pomieszczeń ".
Generalnie nie są mi już one potrzebne bo sam je nagrałem ale co jakiś czas prawie w każdym numerze z dziale Technologia odsyłacie do tego działu więc zdecydowałem się wreszcie zapytać gdzie on jest
Chyba w przed ostatnim numerze w tutorialu EQ odsyłaliście do pliku piano.wav który jest w dziale Download
.
...
O pliki audio w których odsyłacie w artykułach do strony Download na EiS.com.pl Głównie chodziło mi o "pliki audio wybranych częstotliwość"i z artykułu z numeru 02-2008 " Akustyczna adaptacja pomieszczeń ".
Generalnie nie są mi już one potrzebne bo sam je nagrałem ale co jakiś czas prawie w każdym numerze z dziale Technologia odsyłacie do tego działu więc zdecydowałem się wreszcie zapytać gdzie on jest

...Głównie chodziło mi o "pliki audio wybranych częstotliwość"i z artykułu z numeru 02-2008 " Akustyczna adaptacja pomieszczeń "...
Zapewne chodzi tu o plik www.eis.com.pl/download/test.zip o którym pisał nasz Rednacz w swym słowie wstępnym tego numeru, a i na tym forum też było o nim już kilka razy.
...Generalnie nie są mi już one potrzebne bo sam je nagrałem ale co jakiś czas prawie w każdym numerze z dziale Technologia odsyłacie do tego działu więc zdecydowałem się wreszcie zapytać gdzie on jest
...
Zawsze bardzo mocno się staramy aby za niczym, co jest w magazynie nie trzeba było dochodzić aż na naszym forum. Niestety czasem zdarza się, iż mimo tego wychodzi inaczej - ot, jak to w życiu.
Generalnie na naszym serwisie nie mamy działu stricte download. Mamy raptem jeden z katalogów tak nazwany, a w którym zamieszczamy pliki, które właśnie na skutek czasem przedziwnych sytuacji (wartych niejednego artykułu) nie udało nam się o czasie zamieścić na aktualnej dla danego numeru EiS płycie DVD.
[addsig]
Zapewne chodzi tu o plik www.eis.com.pl/download/test.zip o którym pisał nasz Rednacz w swym słowie wstępnym tego numeru, a i na tym forum też było o nim już kilka razy.
...Generalnie nie są mi już one potrzebne bo sam je nagrałem ale co jakiś czas prawie w każdym numerze z dziale Technologia odsyłacie do tego działu więc zdecydowałem się wreszcie zapytać gdzie on jest

Zawsze bardzo mocno się staramy aby za niczym, co jest w magazynie nie trzeba było dochodzić aż na naszym forum. Niestety czasem zdarza się, iż mimo tego wychodzi inaczej - ot, jak to w życiu.
Generalnie na naszym serwisie nie mamy działu stricte download. Mamy raptem jeden z katalogów tak nazwany, a w którym zamieszczamy pliki, które właśnie na skutek czasem przedziwnych sytuacji (wartych niejednego artykułu) nie udało nam się o czasie zamieścić na aktualnej dla danego numeru EiS płycie DVD.
[addsig]
Hmm czyli takiego działu nie ma :) wpisałem www.eis.com.pl/download - ale dostałem o to taki info
"Drogi internauto widzę że szukasz wrażeń..... twój numer IP został zanotowany"
hehe Fajnie 

...Hmm czyli takiego działu nie ma :) wpisałem www.eis.com.pl/download - ale dostałem o to taki info
"Drogi internauto widzę że szukasz wrażeń..... twój numer IP został zanotowany"
hehe Fajnie
...
Przecież wyraźnie pisałem, iż takiego działu u nas nie ma.
[addsig]

Przecież wyraźnie pisałem, iż takiego działu u nas nie ma.
[addsig]
Generalnie też kiedyś miałem podobną sytuację, ale jak zobaczyłem że nie ma download to po prostu odpuściłem.
btw.
"Twój numer IP oraz referencje zostały zanotowane" - jak to groźnie brzmi! W końcu wiadomo że próbując takich hakerskich wyczynów jak wpisywanie "download/" to bardzo poważne zagrożenie! Proponuje: "Twoje miejsce pobytu zostało namierzone, za chwile oddział SWAT wleci przez okna"
Reakcja "hakera" będzie mniej więcej taka sama.
Korg M3-73, Korg Radias-R, Korg EXB-Radias, Korg Electribe MX-1, Korg Kaoss Pad 3, Kawaii KC-10, Waldorf Blofeld KB, Ibanez GiO, Fender Mustang III, Behringer XD80USB, Fostex PM1MKII, Behringer K10s, Creative ZXR, E-mu Midi, Reloop RHP-20, FL Studio