Witam
Pewnie to pytanie u jednych wywoła ździwienie a u innych uśmiech.
W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania. Tym bardziej że chciałbym kupić numer związany z house'em
Witam
W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania. Tym bardziej że chciałbym kupić numer związany z house'em
Poważnie, nigdzie nie mogę tego znaleźć a szukałem już nie raz. Pewnie w Empiku by mieli ale tam mam za daleko i specialnie po EIS nie chce mi się jechać:)
W ógle jaka cena tego nowego numeru?
...
Poważnie, nigdzie nie mogę tego znaleźć a szukałem już nie raz. Pewnie w Empiku by mieli ale tam mam za daleko i specialnie po EIS nie chce mi się jechać:)
W ógle jaka cena tego nowego numeru?...
Hehe podłączę się, bo u mnie w Łomży w ostatnim z trzech sklepów muzycznych również zaprzestali zamawiania Eiski, Empik - nie ściąga, Kolporter - nie ściąga. W całym mieście nie ma EIS! :(
Chyba czas na prenumeratkę. Ja poprostu muszę mieć coś do łóżka zanim zasnę ;)
pozdr
...
...
W ógle jaka cena tego nowego numeru?...
Hehe podłączę się, bo u mnie w Łomży w ostatnim z trzech sklepów muzycznych również zaprzestali zamawiania Eiski, Empik - nie ściąga, Kolporter - nie ściąga. W całym mieście nie ma EIS! :(
Chyba czas na prenumeratkę. Ja poprostu muszę mieć coś do łóżka zanim zasnę ;)
pozdr
...............................................................................................................
A sprawdzałeś w drugiej części stokrotki?Tam w punkcie przy rossmanie kiedyś była EiS...
...
Witam
W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania. Tym bardziej że chciałbym kupić numer związany z house'em...
W Plazie w EMPiK-u zazwyczaj bywała :)
No nie... Kupujecie sprzęt za grube tysiące, a nie macie 235zł. za dwa lata prenumeraty EiS w tym 8 numerów gratis!? Ale jaja...:) Jak to jest, że tzw. branżowcy, siedzą na forum pisma, które kupują tylko wtedy, gdy na okładce pojawi się jakiś tytuł artykułu, który wydaje się być może ciekawy?:) Najpierw obczaja się okładkę na forum, i co? I jest o Hause! Więc pędem do biedronki, bo Empik jest za daleko!:))) Dajcie spokój, ale mnie rozbawiliście:)))
Ps. Każdy numer EiS kosztuje tyle samo tj. 14,70zł.
Miłego wieczoru :))))
W piotrze i pawle nie ma, na przystanku w kiosku nie ma, w Tesco nie ma, to gdzie tego szukać? Jestem z Poznania.
W EMPIK pewno zawsze było, w M1 też, w Starym Browarze, punktach prasowych na dworcu PKP też. A jeśli nie będzie najnowszego numeru, to znaczy, że będzie za kilka dni.