Access Virus TI - polifonia
... Jeżeli ktoś miał podobne problemy - niech się udzieli na forum.
pozd
Unique
Z powodu remontu nie bardzo mam jak sprawdzić co dzieje się z TI desktop po USB. Za to mogę potwierdzić, że TI potrafi zapchać się na jednym brzmieniu. I podobnie jak u Ciebie wystarczą 3-4 dźwięki zagrane równocześnie. Jakiś czas temu wykręciłem na nim brzmienie przypominające barwę z Rolanda D-50. Sporo efektów , jakieś rozwijające się w tle bajery i z tego co pamiętam doszedłem chyba właśnie do 3 lub max 4 dźwięków nie używając w ogóle USB. OS z tego co pamiętam 3... coś tam :) Ostatni lub przedostatni.
[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...
Re: Access Virus TI - polifonia
....
Ja też już się z tym pogodziłem wcześniej, bo myślałem, że USB właśnie tak działa ale przypadek SNOW'a po USB mnie bardzo zdziwił. Jak chcesz zamieszczę Ci link do rar'a w którym będą - dwa krótkie ślady tego co wyexportował SNOW do tego plik midi z bankiem tych 2 brzmień i midi z nutami.
Jak skończysz remont wtedy zobaczysz co się dzieje u Ciebie z tym ...
Remont okazał się 3 x większy niż się spodziewałem więc jeśli skończę go w 2010 (wątpię) będzie szał ! W każdym razie jeśli znajdę chwilę zainstaluję TI na laptopie i sprawdzę czy przycina również na usb. Wtedy będę mógł też wyeksportować bank lub pojedyncze brzmienie i Ty też mógłbyś sprawdzić czy u Ciebie "ciacha" na tej barwie.
W razie czego wal na gg: 3163591
Jestem w trakcie murowania ściany więc mogę nie odpowiedzieć od razu
[addsig]
Ja też już się z tym pogodziłem wcześniej, bo myślałem, że USB właśnie tak działa ale przypadek SNOW'a po USB mnie bardzo zdziwił. Jak chcesz zamieszczę Ci link do rar'a w którym będą - dwa krótkie ślady tego co wyexportował SNOW do tego plik midi z bankiem tych 2 brzmień i midi z nutami.
Jak skończysz remont wtedy zobaczysz co się dzieje u Ciebie z tym ...
Remont okazał się 3 x większy niż się spodziewałem więc jeśli skończę go w 2010 (wątpię) będzie szał ! W każdym razie jeśli znajdę chwilę zainstaluję TI na laptopie i sprawdzę czy przycina również na usb. Wtedy będę mógł też wyeksportować bank lub pojedyncze brzmienie i Ty też mógłbyś sprawdzić czy u Ciebie "ciacha" na tej barwie.
W razie czego wal na gg: 3163591
Jestem w trakcie murowania ściany więc mogę nie odpowiedzieć od razu

[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...