Truepianos w Sonar 8.5

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
wienryk
Truepianos w Sonar 8.5

Post autor: wienryk » środa 07 paź 2009, 20:59

Przymierzam się do zakupu upgrade Sonar 8.5 z opcją zawierającą Truepianos. Czy ktoś może już ma to i wie jak to pracuje? Przede wszystkim ciekaw jestem jak te piana brzmią?

Pzdr

Recoil

Re: Truepianos w Sonar 8.5

Post autor: Recoil » czwartek 08 paź 2009, 08:31

...
Przymierzam się do zakupu upgrade Sonar 8.5 z opcją zawierającą Truepianos. Czy ktoś może już ma to i wie jak to pracuje? Przede wszystkim ciekaw jestem jak te piana brzmią?

Pzdr...

Ja mam truepianos. I powiem że pianina solo brzmią dobrze. Nie bardzo dobrze tylko dobrze. Do samplingu to im trochę brakuje. Bo to jest pół na pół. Trachę sampli trochę matematyki. Natomiast jako fortepian w utworze o gęstrzej aranżacji sprawdza się bardzo dobrze. Bardzo dobry jest zwłaszcza modół Diamond. Jest naprawde najbardziej realistyczny z nich wszystkich. Za tą cenę nie kupisz nic lepszego. Tak więc myśłkę że oferta jest ciekawa.

Awatar użytkownika
spiker

Re: Truepianos w Sonar 8.5

Post autor: spiker » czwartek 08 paź 2009, 10:59

...
...

Pzdr...

Ja mam. Od wczoraj. Opcja zakupu "Elite" z Trupjanos była przez dwa tygodnie powodem niemałej wścieklizny użytkowników, kórzy zdecydowali się na tę opcję. W tym również ja. Po dwutygodniowym jednostronnym obszczekiwaniu (tzn, userzy głośno, a Cakewalk milcząco) wreszcie dystrubucja Trup-jana ruszyła. Od dwóch dni zatem jestem posiadaczem tegoż. Nie maiłem jescze czasu dokładnie go potorturować, ale już na dzień dobry stwierdzam, że to najbardziej wyrozumiały dla CPU i RAM wirtualny foteklap na świecie 

pozdrawiam

przed użyciem programu zapoznaj się treścią instrukcji załączonej do opakowania bądź skonsultuj się z producentem lub dystrybutorem oprogramowania...

ODPOWIEDZ