Przymierzam się do zakupu upgrade Sonar 8.5 z opcją zawierającą Truepianos. Czy ktoś może już ma to i wie jak to pracuje? Przede wszystkim ciekaw jestem jak te piana brzmią?
Pzdr
Przymierzam się do zakupu upgrade Sonar 8.5 z opcją zawierającą Truepianos. Czy ktoś może już ma to i wie jak to pracuje? Przede wszystkim ciekaw jestem jak te piana brzmią?
Pzdr
...
Pzdr...
Ja mam truepianos. I powiem że pianina solo brzmią dobrze. Nie bardzo dobrze tylko dobrze. Do samplingu to im trochę brakuje. Bo to jest pół na pół. Trachę sampli trochę matematyki. Natomiast jako fortepian w utworze o gęstrzej aranżacji sprawdza się bardzo dobrze. Bardzo dobry jest zwłaszcza modół Diamond. Jest naprawde najbardziej realistyczny z nich wszystkich. Za tą cenę nie kupisz nic lepszego. Tak więc myśłkę że oferta jest ciekawa.
...
...
Pzdr...
Ja mam. Od wczoraj. Opcja zakupu "Elite" z Trupjanos była przez dwa tygodnie powodem niemałej wścieklizny użytkowników, kórzy zdecydowali się na tę opcję. W tym również ja. Po dwutygodniowym jednostronnym obszczekiwaniu (tzn, userzy głośno, a Cakewalk milcząco) wreszcie dystrubucja Trup-jana ruszyła. Od dwóch dni zatem jestem posiadaczem tegoż. Nie maiłem jescze czasu dokładnie go potorturować, ale już na dzień dobry stwierdzam, że to najbardziej wyrozumiały dla CPU i RAM wirtualny foteklap na świecie
pozdrawiam