VSTi z brzmieniami pianina i stringów?
Czy ktoś mogłby mi polecić jakieś VST z bardzo dobrymi brzmieniami pianin i stringów??

Re: VSTi z brzmieniami pianina i stringów?
...Czy ktoś mogłby mi polecić jakieś VST z bardzo dobrymi brzmieniami pianin i stringów??
...
Chociażby NI Kontakt.

Chociażby NI Kontakt.
czy oprocz tego jescze jakies sugestie??
East West - Quantum Leap Colossus (Goliath). Poza tym darzę dużym szacunkiem Hypersonica. Ciekawy, mało wymagający sprzętowo soft. Szkoda, że nie mogę nigdzie znaleźć oryginału :(
NI Komplete 12, EWQL Symphonic Gold Orchestra,Spectrasonics Omnisphere, NI Alicia's Keys, EWQL Ministry of Rock, IK Philharmonik Miroslav, BFD ECO
...East West - Quantum Leap Colossus (Goliath). Poza tym darzę dużym szacunkiem Hypersonica. Ciekawy, mało wymagający sprzętowo soft. Szkoda, że nie mogę nigdzie znaleźć oryginału :(...
imho hypersonic pianino i stringi ma lekko syntetyczne
imho hypersonic pianino i stringi ma lekko syntetyczne
zależy mi na możliwie jak najbardziej naturalnych brzmieniach
...zależy mi na możliwie jak najbardziej naturalnych brzmieniach...
Byłoby łatwiej gdybyś napisał, ile masz na to kasy i jakie moce przerobowe ma Twój komputer.
Generalnie albo Kontakt, albo bardziej specjalistyczne biblioteki fortepianowe i orkiestrowe.
Byłoby łatwiej gdybyś napisał, ile masz na to kasy i jakie moce przerobowe ma Twój komputer.
Generalnie albo Kontakt, albo bardziej specjalistyczne biblioteki fortepianowe i orkiestrowe.
Jesli chodzi o kompa to 4 gb pamieci, procesor intel core duo. Co do kasy to jescze nie wiem - narazie chcialebym sie rozejzec.
generalnie też polecam Kontakta. Wbudowane brzmienia są bardzo dobre, chociaż brakuje w nich trochę "indywidualności skrzypka" :] Znaczy dac to się da ale bardzo pod górkę.
Specjalistyczne biblioteki w pewien sposób ten problem rozwiazują.
Specjalistyczne biblioteki w pewien sposób ten problem rozwiazują.
a te specjalistyczne biblioteki to skad wziac? Pod jakie programy mozna je podpinac??