Witam,
słuchając produkcji dancowych często słyszę efekt zapętlenia jakiegoś fragmentu muzycznego przy jednodzesnym filtrowaniu. Wiem, że możnaby zrobić to przy uzyciu kilku wtyczek, ale czy znacie jakieś filtry, które posiadają opję zapętlenia... nie wiem czy to działa na zasadzie delaya czy naprzykład jakiegos retriggera tak jak we wtyczce Glitch.
Pętla z filtrem
www.digimatch.eu i7 950, 24GB RAM, E-mu 1616m PCIe, Cubase7, Ozone5 Advanced, Komplete7, EWQLSO Platinium Plus, Goliath, Stormdrum2 Pro, Omnisphere, Trilian, ARC, T-Racks3 CS Grand, Real Guitar, LPC, Noman Factory British Bund
Re: Pętla z filtrem
Nie filtr z pętlą tylko delay z filtrem. W tej chwili ogromna ilość wtyczek typu delay (również darmowych) ma jakieś możliwości filtracji lub korekcji (eq) sygnału zawracanego w pętli sprzężenia zwrotnego.
tak, tak... tu chyba chodzi o sprzężenie zwrotne. A czy znasz jakieś freewarowe delaye, które oferują takie możliwości?
www.digimatch.eu i7 950, 24GB RAM, E-mu 1616m PCIe, Cubase7, Ozone5 Advanced, Komplete7, EWQLSO Platinium Plus, Goliath, Stormdrum2 Pro, Omnisphere, Trilian, ARC, T-Racks3 CS Grand, Real Guitar, LPC, Noman Factory British Bund
...tak, tak... tu chyba chodzi o sprzężenie zwrotne. A czy znasz jakieś freewarowe delaye, które oferują takie możliwości?...
No przecież napisałem - jest tego mnóstwo: =12&f=0&fe=0&win=1&free=1&sf=0&receptor=&de=0&sort=1&rpp=100]LINK
No przecież napisałem - jest tego mnóstwo: =12&f=0&fe=0&win=1&free=1&sf=0&receptor=&de=0&sort=1&rpp=100]LINK