Kompresory
Witam . Chcialem was prosic drodzy panstwo w pomocy wyboru kompresora . zacznijmy moze od tego na co mam patrzec , czym sie kierowac przy wybieraniu sprzetu . Chce przeznaczyc ok 4 000 zl . Produkuje muzyke techno / house . Prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie !
- Łukasz1985
Re: Kompresory
...Witam . Chcialem was prosic drodzy panstwo w pomocy wyboru kompresora . zacznijmy moze od tego na co mam patrzec , czym sie kierowac przy wybieraniu sprzetu . Chce przeznaczyc ok 4 000 zl . Produkuje muzyke techno / house . Prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie ! ...
Witam. Proponowałbym kompresor IGS SSL lub IGS Kompresor Vari Mu TUBECORE. Sam posiadam IGS SSL i jestem bardzo zadowolony
Witam. Proponowałbym kompresor IGS SSL lub IGS Kompresor Vari Mu TUBECORE. Sam posiadam IGS SSL i jestem bardzo zadowolony

Cubase Pro 8 - Windows 7 Home Premium (64bit)
ok popatrze na ten model napewno
dziekuje !
dziekuje !
MOZE JESZCZE JAKIES PROPOZYCJE ? POZDRAWIAM !
Sam się bawie w podobnych tematach. Ostatnio zrobilem zarówno SSla i UREIa 1176. Pierwsze wrażenia na szybko są takie, że w tej muzie wiecej zastosowania będzie miał raczej UREI w szczególności na pojedyńczych ścieżkach. Wiecej niestety nie jestem napisać na chwilę obecną bo obydwa ledwo co zostały uruchomione. Może za jakiś czas będę w stanie wiecej napisać. Jakby co to gg:427909 lub mail@djgreengo.com.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
...Witam . Chcialem was prosic drodzy panstwo w pomocy wyboru kompresora . zacznijmy moze od tego na co mam patrzec , czym sie kierowac przy wybieraniu sprzetu . Chce przeznaczyc ok 4 000 zl . Produkuje muzyke techno / house . Prosze o pomoc i pozdrawiam serdecznie ! ...
Do czego ma być kompresor, do trackingu czy na sumę?
Do czego ma być kompresor, do trackingu czy na sumę?
...1176 albo 1178 - wszystko na nich wyciśniesz zmiatając wtyczki VST jednym ruchem :)...
Wszystko, to raczej przesadne stwierdzenie. Jest to bardzo dobry kompresor, lesz na sumę się kompletnie nie nadaje.
Wszystko, to raczej przesadne stwierdzenie. Jest to bardzo dobry kompresor, lesz na sumę się kompletnie nie nadaje.