• Nowe brzmienia
Kiedy tworzymy coś nowego, szukamy nowych dźwięków, brzmień i inspiracji. Ale skąd je wziąć? Oto kilka pomysłów, jak zdobywać, przetwarzać i tworzyć zupełnie niecodzienne brzmienia
Czy ktoś juz ma nowe Eis? Możecie napomknąć o czym jest artykuł? Czy o konkretnym programie czy o filozofii robienia własnych brzmień?
PS daleko mam do sklepu.
Lipcowa EiS - "Nowe brzmienia"
Re: Lipcowa EiS - "Nowe brzmienia"
generalnie artykuł porusza tematy samplingu, szukania sampli, oraz stosowania efektow w celu zmian "brzmienia"..
[b]zapraszam na [url]www.streemo.pl/MadBoy[/url] - check it NOW!
[/b]
[/b]
...generalnie artykuł porusza tematy samplingu, szukania sampli, oraz stosowania efektow w celu zmian "brzmienia".....
wielkie dzieki
wielkie dzieki
...Witam, a z czystej ciekawosci: czy porusza temat microloopingu w tworzeniu brzmien? ...
Niee
Niee
[/b]
[/b]
- lukasbravo
a tak przy okazji czemu już nie można sciągnąć artykółw w Pdf? ze strony eis?
aktywny producent muzyczny / dj / remixer
swoją drogą też mnie to zaczęło zastanawiać:) moze to wzamian za te e-media, czy cos?
[/b]
[/b]
- heathenichaer
...swoją drogą też mnie to zaczęło zastanawiać:) moze to wzamian za te e-media, czy cos?...
dziwię się, że nikt się na ten temat z eis nie wypowiedział, też już pytałem, potem widziałem, że ktoś inny też i głucho. A z tego co było widać po liczydłach to było zainteresowanie pedeefami
dziwię się, że nikt się na ten temat z eis nie wypowiedział, też już pytałem, potem widziałem, że ktoś inny też i głucho. A z tego co było widać po liczydłach to było zainteresowanie pedeefami
Sztuka jest wycinkiem rzeczywistości widzianym przez temperament artysty - Émile Zola
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
@
dsi evolver, waldorf blofeld, bcr2000, m-audio fw 410, krk rp 6 g2, akg 271 studio, rode m3
Nowe brzmienia to artykuł z gatunku materiałów raczej lekkich. Niemniej choć ma charakter ogólny, to nie jest też pozbawiony w swej treści kilku fajnych, konkretnych "patentów". Początkujący w tej materii dowiedzą się jak zdobywać, przetwarzać i tworzyć brzmienia, które będą mogli wykorzystać w swoich utworach, głównie o charakterze elektronicznym.
...A z tego co było widać po liczydłach to było zainteresowanie pedeefami...
Owszem, jednak nasze wydawnictwo zadecydowało o zaprzestaniu dalszych publikacji materiałów w takiej formie. Być może do tematu powrócimy, na pewno jednak już nie na takich zasadach jak dotychczas.
[addsig]
...A z tego co było widać po liczydłach to było zainteresowanie pedeefami...
Owszem, jednak nasze wydawnictwo zadecydowało o zaprzestaniu dalszych publikacji materiałów w takiej formie. Być może do tematu powrócimy, na pewno jednak już nie na takich zasadach jak dotychczas.
[addsig]
Wojciech Chabinka - sekretarz redakcji EiS