ECHO MIA - zakłócenia w prawym kanale

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
cool
ECHO MIA - zakłócenia w prawym kanale

Post autor: cool » poniedziałek 16 cze 2008, 18:02

Witam serdecznie. Jestem użytkownikiem tej karty od kilku lat /mia midi/. Po ostatniej reinstalacji systemu, zaobserwowałem przykre zjawisko. W prawym kanale toru audio pojawiają się zakłócenia. /karta pracuje z cubaseSX/.Zakłócenia te mają charakter krótkotrwałych trzasków. Próbowełem różnych wersji sterowników, ponieważ w nich dopatrywałem się problemu. Niestety problem występuje nadal. Być może ktoś z Was miał podobny problem z tą kartą, i podpowie co robić...Serdecznie dziękuję. / ...czy może to zwiastować awarię samej karty....?/
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

Awatar użytkownika
cool

Re: ECHO MIA - zakłócenia w prawym kanale

Post autor: cool » wtorek 17 cze 2008, 18:13

...Witam serdecznie. Jestem użytkownikiem tej karty od kilku lat /mia midi/. Po ostatniej reinstalacji systemu, zaobserwowałem przykre zjawisko. W prawym kanale toru audio pojawiają się zakłócenia. /karta pracuje z cubaseSX/.Zakłócenia te mają charakter krótkotrwałych trzasków. Próbowełem różnych wersji sterowników, ponieważ w nich dopatrywałem się problemu. Niestety problem występuje nadal. Być może ktoś z Was miał podobny problem z tą kartą, i podpowie co robić...Serdecznie dziękuję. / ...czy może to zwiastować awarię samej karty....?/...
Nikt nie może mi pomóc....
Jestem muzykiem z wykształcenia. Zajmuję się kompozycją, aranżuję, i wciąż się uczę... Fascynują mnie możliwości współczesnych programów muzycznych.

ODPOWIEDZ