Novation Bass Station Rack
Szukałem w sieci na temat tego modulu i nie wiele znalazłem .. Wiec postanowiłem zadać pytanie na forum. Co sądzicie o tym module ? Warty uwagi ? Jest to modul to technicznej muzy czy nada sie tez do HH ? Może ktoś ma jakies linki z probkami jak brzmi ten modul ? Z gory dzieki. Pozdro !
Re: Novation Bass Station Rack
...Szukałem w sieci na temat tego modulu i nie wiele znalazłem .. Wiec postanowiłem zadać pytanie na forum. Co sądzicie o tym module ? Warty uwagi ? Jest to modul to technicznej muzy czy nada sie tez do HH ? Może ktoś ma jakies linki z probkami jak brzmi ten modul ? Z gory dzieki. Pozdro !...
Jeśli już celujesz w Novation to poszukaj Super Bass Station.
Różnica jest ogromna a dopłata niewielka.
Masz do dyspozycji 2 osc + sub brzmiący jak w analogowych Rolandach z serii SH. Noise , Ring Mod, 2 x ADSR, kopie chorusa z Rolandów Juno 6 i 106 z regulacją nasycenia oraz 2 rodzaje chorusa sterowane LFO 1 lub 2.Dodano też analogowe Distortion oraz Portamento co pozwala genialnie imitować TB 303. 200 miejsc na brzmienia z czego 150 na własne itd.
[addsig]
Jeśli już celujesz w Novation to poszukaj Super Bass Station.
Różnica jest ogromna a dopłata niewielka.
Masz do dyspozycji 2 osc + sub brzmiący jak w analogowych Rolandach z serii SH. Noise , Ring Mod, 2 x ADSR, kopie chorusa z Rolandów Juno 6 i 106 z regulacją nasycenia oraz 2 rodzaje chorusa sterowane LFO 1 lub 2.Dodano też analogowe Distortion oraz Portamento co pozwala genialnie imitować TB 303. 200 miejsc na brzmienia z czego 150 na własne itd.
[addsig]
AdromedaA6|Prophet'08|MinimoogVoyager|Virus TI|Roland:D550|JX-8P|Juno-106|αJuno1|JP8000|JD800|R-8M|Yamaha: EX5|TX7|CS-30|KORG: Poly800|microKORG|Monotron|POLY-61|Teisco60F|S.BassStation|DrumStation2|Waldorf Pulse, MFB502, Matrix1000...