Unitra Tonsil MDO 38
witam!!! jestem początkującym a nawet bardzo początkującym adeptem sztuki akustycznej i nagłośnienia i ostatnio szperając w szkolnych zasobach sprzętowych i wykopałem taki oto jak w tytule mikrofonik unitra tonsil MDO38 nigdzie nie mogę znaleźć nic o nim a może słabo szukam nie wiem w każdym razie prosiłbym o jakieś wyjaśnienie co to za mik i z czym to sie wogle je z góry dzięki
Re: Unitra Tonsil MDO 38
Albo zostawić do zadań specjalnych

...Albo zostawić do zadań specjalnych
...
znaczy konkretnie jakich zadań specjalnych?? typu żeby było czym rzucić o ścianę jak mnie ktoś wkurzy albo w fałszującego wokalistę na jakimś koncercie szkolnym?? heh chyba nie do takich

znaczy konkretnie jakich zadań specjalnych?? typu żeby było czym rzucić o ścianę jak mnie ktoś wkurzy albo w fałszującego wokalistę na jakimś koncercie szkolnym?? heh chyba nie do takich
znaczy konkretnie jakich zadań specjalnych?? typu żeby było czym rzucić o ścianę jak mnie ktoś wkurzy albo w fałszującego wokalistę na jakimś koncercie szkolnym?? heh chyba nie do takich...
Dokładnie do takich
Pozdrawiam
[addsig]
Dokładnie do takich

Pozdrawiam
[addsig]
RME Fireface800 plus RME ADI 8 DS, IgsAudio: Gloobus, DT, 2972, 1176, 2176, S-Type Mix Buss Compressor, APS Aeon...
nie no spoko a tak oryginalnie do czego był ten mik?? bo mimo wszystko wolałbym wiedzieć czym rzucam heh