Etniczne głosy...
Witam,
mam pytanie czy ktoś z szanownych Forumowiczów orientuje się jakie instrumenty VSt lub sample generują etniczne zaspiewki, chórki, głosy??? może jest jakiś instrument/kolekcja która tylko do tego służy??? z góry dzięki za pomoc
mam pytanie czy ktoś z szanownych Forumowiczów orientuje się jakie instrumenty VSt lub sample generują etniczne zaspiewki, chórki, głosy??? może jest jakiś instrument/kolekcja która tylko do tego służy??? z góry dzięki za pomoc
czarna muza dobry sound Quincy Jones
Re: Etniczne głosy...
Podpisuję się pod temat, kiedyś pytałem o kolekcje sampli etnicznych ale z wokalami, niestety nie otrzymałem odpowiedzi..
pozdrawiam
pozdrawiam
Sprzedam Roland Juno 60 w idealnym stanie!
w EASTWEST cos jest
- wishmaster
Ethno World ale tyle tam tego co kot naplakal.
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
no właśnie, napotykam na śladowe ilości w rożnych kolekcjach natomiast ja poszukuje sampli/instrumentów stworzonych tylko do takich dźwięków.nie chcę płacić za coś czego nie potrzebuję..
- wishmaster
Jesli same instrumenty, to na pewno Ethno World 4 EastWesta, ale przyspiewki... cos bylo, na pewno bylo... ale to o ile mnie pamiec nie myli
w starszych kompilacjach - wav - trzeba szukac i tez byly te przyspiewki raczej na "deser" danych klimatow niz jako danie glowne..
w starszych kompilacjach - wav - trzeba szukac i tez byly te przyspiewki raczej na "deser" danych klimatow niz jako danie glowne..
sztuczna inteligencja jest lepsza od naturalnej głupoty
Best Service Spiritual Voices - kolekcja wokali w tym klimacie, można posłuchać dema na stronie producenta. :) format to chyba .wav
...Best Service Spiritual Voices - kolekcja wokali w tym klimacie, można posłuchać dema na stronie producenta. :) format to chyba .wav...
Ooo tak.. dokladnie o cos takiego mi chodziło! Wielkie dzięki!
Ooo tak.. dokladnie o cos takiego mi chodziło! Wielkie dzięki!
Sprzedam Roland Juno 60 w idealnym stanie!
Od EastWesta jest Voices of Passion. Pięć żeńskich głosów z różnych stron świata. Frazy i oh-ah legato (z niezłym portamento).
- Piotr
- Piotr
no niezłe, ale muszę dokładnie ich posłuchać..
w każdym razie dzięki za info
w każdym razie dzięki za info