W Logicu "Export audio to movie" dziala tak ze zawsze,ze czy tego chcę czy nie chcę doklada do filmu dźwięk ten co był wcześniej.
Ja bym chcial np zgrac obrazek w ogole bez audio z filmu lecz jedynie z moja muzyką. Czy da sie to zrobic? Probuje na wszystkie sposoby a Logic ciagle doklada mi ten dzwiek ktory jest wkodowany w film. Przeciez po to wyeksportowalem te sciezke na slad zeby moc ja jakos wylaczyc... Czy to nie jest blad jakis?
Logic - Export to movie?
Re: Logic - Export to movie?
...W Logicu "Export audio to movie" dziala tak ze zawsze,ze czy tego chcę czy nie chcę doklada do filmu dźwięk ten co był wcześniej.
Ja bym chcial np zgrac obrazek w ogole bez audio z filmu lecz jedynie z moja muzyką. Czy da sie to zrobic? Probuje na wszystkie sposoby a Logic ciagle doklada mi ten dzwiek ktory jest wkodowany w film. Przeciez po to wyeksportowalem te sciezke na slad zeby moc ja jakos wylaczyc... Czy to nie jest blad jakis?...
mozesz uzyc quick time'a jesli logic odmawia wspolpracy.
Ja bym chcial np zgrac obrazek w ogole bez audio z filmu lecz jedynie z moja muzyką. Czy da sie to zrobic? Probuje na wszystkie sposoby a Logic ciagle doklada mi ten dzwiek ktory jest wkodowany w film. Przeciez po to wyeksportowalem te sciezke na slad zeby moc ja jakos wylaczyc... Czy to nie jest blad jakis?...
mozesz uzyc quick time'a jesli logic odmawia wspolpracy.
http://profile.myspace.com/szymonszulc
Re: Logic - Export to movie?
Dodam ze QuickTime'a Pro. Pozwoli na usuniecie starej sciezki audio i wklejenie nowej
M.
M.