Sonar Home Studio 6 - gdzie kupić?

Wszelkie inne pytania związane z tematyką poruszaną w naszym magazynie
Awatar użytkownika
pykon
Sonar Home Studio 6 - gdzie kupić?

Post autor: pykon » czwartek 13 mar 2008, 20:44

Witam.

Poszukuję Sonar Home Studio 6, najlepiej FX.

Czy ktoś z Was wie, gdzie można to kupić?

U dystrybutora (Roland) nie ma, w sklepach internetowych też, a poza tym wszyscy są na targach i każą mi czekać dwa-trzy tygodnie.

PS. Na stronie cakewalk-a można co prawda kupić Home Studio 6 płącąc euro, ale ceny dla tzw. nowych użytkowników są podwójne. A ja właśnie zamiast E-MU 0404 USB kupiłem TonePort UX2 i zamiast Sonara LE, uprawniajacego do zaakupu wersji Home Studio 6 po rozsadnej cenie, mam Abletona Lite o zerowej funkcjonalnosci.

Czekam na wieści

pykon

Nagrywam i miksuję głównie siebie.
Czasem robię wyjątki :-)
Fiksum Dyrdum na MySpace

dereq

Re: Sonar Home Studio 6 - gdzie kupić?

Post autor: dereq » piątek 14 mar 2008, 08:28

...Witam.

Poszukuję Sonar Home Studio 6, najlepiej FX.

Czy ktoś z Was wie, gdzie można to kupić?

U dystrybutora (Roland) nie ma, w sklepach internetowych też, a poza tym wszyscy są na targach i każą mi czekać dwa-trzy tygodnie.

PS. Na stronie cakewalk-a można co prawda kupić Home Studio 6 płącąc euro, ale ceny dla tzw. nowych użytkowników są podwójne. A ja właśnie zamiast E-MU 0404 USB kupiłem TonePort UX2 i zamiast Sonara LE, uprawniajacego do zaakupu wersji Home Studio 6 po rozsadnej cenie, mam Abletona Lite o zerowej funkcjonalnosci.

Czekam na wieści

pykon

...
no jak nie ma u rolanda to będziesz musiał czekać, chyba że ktoś ma na stanie ale to wątpliwa sprawa. A najlepiej pomyśl już o sonarze 7.

vandoren

Re: Sonar Home Studio 6 - gdzie kupić?

Post autor: vandoren » piątek 14 mar 2008, 10:04

ja kupowałem Sonar Home Studio XL w musiccenter.com.pl, czekałem ok 3 tyg. bo sprowadzali z UK, ale było warto, polecam!!!

ODPOWIEDZ