GEM CD3 Plus
Jak w temacie. Jako że w necie prawie nic nie ma oprócz specyfikacji technicznej na stronie GEMa potrzebuję pewnych informacji na jego temat. Potrzebuję jakiś tani aranżer (500-600 zł) i zainteresował mnie ten model. Oczywiście mozna powiedziec dołóż i kup cos lepszego z Korga czy Yamahy ale niestety mam mocno ograniczony budżet i nic nie wymyślę. Ot potrzebuję okazjonalnie wykonać na szybko walczyka, poleczkę, marsza (chałtura) a nie chcę inwestować w to większej kasy ;) Pracuję na Motifie i Tritonie więc wiem co to dobre brzmienie :) i wiem tez że w tej kasie cudów nie ma. Ale jak mam kupować badziewne E16 czy E36 to szkoda mi kasy. Tu przynajmniej jest szybkie tworzenie styli. Proszę więc o info dot jakości podstawowych barw takich jak akordeon, sax, organy, brass, strings, bębny itd a także rytmów takich jak polka, walczyk, beguina. Czy barwowo jest to w jakiś sposób zbliżone do starych soltonów MS5, MS50. Nie chcę jechać w ciemno jeżeli sie okaże że jest to kompletny shit na dzisiejsze warunki. Może ktoś dysponuje jakimś demem tego klawisza. Byłbym bardzo wdzięczny. Sprawa pilna! Czekam na każdą opinię. Pozdr
muzyk, informatyk